Blog. Rólam. Nektek.

2016. július 30. 09:55 - Lady_Marilyn

Ízelítő a 2016-os nyári anime szezonból

91 days  A 13 epizódos drámában a '20-as évekbe csöppenünk. A történet fő témája a bosszú és az ahhoz vezető út.
Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei 2 A mecha stílus rajongói ebben a 12 részes animeben találhatják meg, amit keresnek.A nem túl távoli jövőben játszódó történetben Tokió városának egy része megsüllyedt, majd teljesen elmocsarasodott. A katasztrófa sújtotta övezetben ugrásszerűen megnövekedett a bűncselekmények száma, ezért a rendőrség különleges erőket vet be.
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin A Katvarna Birodalom már régóta háborúban áll a szomszédos Kioka Köztársasággal. Főhősünk egy egyszerű katvarnai közkatona, aki akarata ellenére kénytelen letenni a Legmagasabb Fokú Katonatiszti Vizsgát, amin kimagaslóan jó eredményeket ér el.  Ezzel a mindössze 17 éves srác beülhet a parancsnoki székbe, és ezáltal nemcsak a saját, de a beosztottai túlélése is az ő leleményességén és stratégiai érzékén múlik majd.

amanchu_039.jpg

Amanchu! Egy nagyon aranyos 13 részes anime, melyben két lány különleges barátságára fókuszálnak, akikben a közös vonás a búvárkodás és az óceán világának szeretete, de megjelenik benne az iskolai élet is. 
B-Project Egy lemezkiadóban zajló munkálatokról, idolokról szóló zenés vígjáték.
ReLIFE Főhősünknek remek lehetősége nyílik arra, hogy megváltoztassa egyébként kissé félresiklott életét. Egy kísérlet keretén belül visszatér a 17 éves beli énje testébe, illetve az iskolapad mögé. Nagyon hangulatos 13 részes seinen anime.

dgray-man_hallow_006.jpg
D-Grey Man Hallow A széria rajongóinak legnagyobb örömére végre folytatódik a D Grey Man! A XIX. század végi Európában zajlik a harc az Ezeréves gróf és csatlósai ellen, miközben más kihívások is várnak a főhősökre méghozzá 13 epizódon keresztül.
Orange Az iskolai térben játszódó, 12 epizódos animeben a főhős levelet kap a 10 évvel idősebb önmagától, aki arra kéri, hogy mentse meg az egyik osztálytársa életét. 
Ozmafia A chibi stílus illetve az adaptáció alapjául szolgáló visual novel rajongói örülhetnek ennek a műnek.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása