Blog. Rólam. Nektek.

2016. november 09. 11:47 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Watashi ga Motete Dousunda

kiss_him_not_me_001.jpgAz idei őszi szezonos animek között is mindenki megtalálja a kedvére való stílust. A shoujo rajongók a Watashi ga Motete Dousunda (Kiss him, not me) szériának örülhetnek. Jelenleg öt rész érhető el a vicces hangvételű animeből, mely az iskolai élet mindennapjai mellett még közelebb hozza a nézők számára az otakuság mibenlétét.

A főhős, Kae, egy súlyproblémákkal küzdő, kedves lány, aki odavan a BL mangákért és animekért. Miután sikeresen veszít súlyából, jó pár fiú felkapja rá a fejét. A humor forrását főleg a fiúk egymással történő rivalizálása és a főhősnő rajongásának tárgya adja. Kae élénk képzelőerejének köszönhetően rendszeresen összeereszti a fiúkat, így amikor azok neki próbálnának udvarolni, nem igen tudja kezelni a helyzetet. 

animanga_283838.jpg

Shoju révén inkább lányoknak ajánlom. Könnyed, humoros jellegével biztosan mosolyt csal az arcokra. A hárem hangulat adott, de nem kell tartani tőle. A fiúk személyisége eltérő, így mindenki talál kedvencet magának, akinek drukkolhat. A stílustól elvárható, megszokott kliséket persze ezúttal is megkapjuk, de ennek ellenére élvezhető, mert remekül adják magukat a humoros helyzetek és az otaku életmódról is viszonylag pozitív alkotnak a műben.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása