Blog. Rólam. Nektek.

2017. február 22. 08:48 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2.

A 2016-ban bemutatott Kono Suba folytatása az ígért ütemterv szerint, az idei téli szezonban került bemutatásra. A shounen stílusú, vidám hangulatú, kalandos anime hőseinek továbbra is a már jól ismert, különleges fantasy világban kell boldogulnia. A sztori ott folytatódik, ahol az még tavaly félbeszakadt. 

insertcleverfilenamehere.jpg

Satou Kazuma és kissé szedett-vedett csapata, élén egy haszontalan istennővel, egy robbantás mániás mágussal, valamint egy furcsa fétisnek hódoló lovaggal, különböző küldetésekbe vágnak, hogy közelebb kerülhessenek fő céljuk megvalósításához. A gonosz démonkirály uralmának végleges eltörlése a világuk valamennyi lakójának érdeke lenne, mely jól tükrözi, hogy a feladat egyáltalán nem egyszerű. A dolgukat nehezíti, hogy az útjukat övező kihívások olykor nagyobb kárral járnak, mint haszonnal, a város felé törlesztendő halmozott tartozásuk pedig már így is nagy összeg. 

kono_subarashii_sekai_ni_shukufuku_wo_full_1986047.jpg

A második szezont új kalandok valamint új szereplők is színesítik, de a komikus helyzetek továbbra is adottak maradnak. Jelenleg hat epizód érhető el az évadból, később pedig egy OVA is várható a Kono Suba fanok legnagyobb örömére.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása