Blog. Rólam. Nektek.

2009. november 15. 15:18 - Lady_Marilyn

Ismét pár film

Horror a négyzeten

A faun labirintusa
Rendezte: Guillermo Del Toro
Szereplők: Sergi Lopez, Doug Jones, Ivana Baquero ...
Sztori: Spanyolország a történet helyszíne. 1944-et írunk. A polgárháború véget ért, de a hegyekben még harcolnak a gerillák. Carmen kislányával, Oféliával  új férjéhez, a hideg, kegyetlen és autoriter Vidal kapitányhoz költözik. Ofélia nem érzi jól magát ilyen körülmények között, így a ház mögött felfedezett rejtélyes labirintusba menekül.
Egy mesebeli figura meggyőzi, hogy a kislány egy mágikus királyság rég elveszett hercegnője. Hogy az elveszett igazságot megtalálja, Oféliának három próbát kell kiállnia, olyanokat, melyekre senki nem készítette fel, és olyanokat amelyek nagy veszélyt hozhatnak a lányra.
 

Az utolsó ház balra
Rendezte: Dennis Iliadis
Színészek: Sara Paxton, Monica Potter, Joshua Cox ...
Sztori: Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba.
 

Blog. Rólam. Nektek.