Blog. Rólam. Nektek.

2010. január 15. 15:42 - Lady_Marilyn

Botrány blog!

Egy lány netes naplója...

A minap linkeltek nekem egy blogot, amely már elég nagy botrányt okozott a világhálón.
Amikor először hallottam róla, elkezdtem gondolkozni. Vajon mi kelthet botrányt? Egy közismert sztár örökbe fogad egy etiópiai gyermeket. Segítőkész szándék. Nem..ez nem elég. Egy énekes leszokik a káros szerekről, és a változás kihat az egész karrierjére...ilyet már láttunk! Tehát valami olyannak kell lennie ami újszerű, és sokkoló! Ekkor ugrott be, hogy mostanában elég sokszor esett szó a gárdistákról, így rögtön politikai irányba terelődött a figyelmem, pedig a megoldás annyira egyértelmű...
Ez a lány az intim életélőr vezet netes naplót! Bevallja magáról, hogy mivel is foglalkozik Ö pontosan, és minden egyes kalandjáról részletes élménybeszámolót ír. Emelett kitöltet minden egyes kuncsaftjával 1-1 kérdőívet, melyben kitér különböző dolgokra, de semmilyen személyes adatot nem rögzít. Bár nem tudom igazán, hogy lány-e...mert a mai világban bárki bárkinek kiadhatja magát, de ahhoz hogy ilyen dolgokat írjon valaki más, nos ahhoz elégé betegnek kéne lenni... Szóval ki tudja mennyi ennek a valóság alapja?
Sosem voltam jó matekból, de szerintem (akármennyire is gonosz ez a világ) elég kicsi annak a valószínűsége, hogy valaki annyira ráérne, hogy ilyenekről írkáljon...bár ki tudja.
Én már mindent kinézek az emberekből, de utánna olvastam, és hogy mi az eredmény?
Egy szociológus csaj kézzelfogható felmérést akar készíteni a prostituáltakról, így a lány vállalta, hogy beáll közéjük. Morbid...de akit érdekel, az elolvashatja! Ha a google-ba beírod hogy "Répamese"(idézőjel nélkül), és a képtalálatok után a negyedik linkre kattintasz, akkor már olvashatod is.

 

Címkék: botrany
Blog. Rólam. Nektek.