Blog. Rólam. Nektek.

2010. január 18. 14:59 - Lady_Marilyn

Három film

Constantine-A démonvadász

Rendezte: Francis Lawrence
Szereplők:
Keanu Reeves; Rachel Weisz; Max Baker; Dijamon Hounsou; Tilda Swinton; Peter Stormate ...
Sztori: Az emberek nem mindig tudják megérteni, hogy pontosan mi is zajlik körülöttük. Ez nem is csoda, amikor angyalok és démonok jelennek meg és tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. Egy magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.
 

Alkonyat

Rendezte: Catherine Hardwicke
Szereplők:Kristen Stewart; Robert Pettinson; Taylor Lautner; Elizabeth Reaser ...
Sztori: Ez egy romantikus triller...
Alapvetően arról szól történet, hogy a főszereplőnk, aki egy különc lány, egy másik városba költözik és ezután megismerkedik egy jóképű, ámde titokzatos fiúval. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, a vámpír egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban és ezzel nagy zűrzavart okoznak számára...

Disturbia

Rendezte: D.J. Caruso
Szereplők:
Shia LaBeof; Sarah Roemer; Aaron Yoo; Matt Craven; Viola Davis...
Sztori:
Apja halálát követően egy fiatal tanuló srác mogorvává, visszahúzódóvá, zaklatottá válik, olyannyira, hogy miután összetűzésbe keveredik egyik tanárával, a bíróság házi őrizetre ítéli. Anyja, éjt nappallá téve dolgozik, hogy ellássa magát és a fiát, aki ezt csak közönnyel és letargiával viszonozza. Házuk falai kezdenek összezárulni a fiú körül. Amikor elhatalmasodik rajta az unalom, figyelmét a házon kívülre fordítja, és elkezdi meglesni szomszédjait, köztük a csinos lányt, aki most költözött melléjük, no meg azt a gyanús urat, aki Kale szerint nem lehet más, mint az országszerte keresett sorozatgyilkos. Ám vajon mindez valóság, vagy csak a négy fal közé szorított zaklatott, hiperaktív képzelete játszik a külvilágtól elzárt sráccal?

Címkék: harom film
Blog. Rólam. Nektek.