Blog. Rólam. Nektek.

2010. március 28. 21:49 - Lady_Marilyn

Egy vicces animációs sorozat :)

Amerikai Fater

Mi is ez?
Egy amerikai animációs vígjátéksorozat. 2005óta készíti Seth MacFarlane, a Family Guy című hasonló jellegű animációs sorozat alkotója.

Kik a szereplők?
Főszereplő: Stan Smith
A CIA fegyverszakértője és emelett büszke családapa. Miközben mindennapjait éli, óvja országát a terrorizmustól Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine, aki konzervatív férjéért teljesen megváltozott. Elnyomta addigi kicsapongó életmódját miatta. A főszereplő Stan, folyamatos összeütközésben van ultraliberális 18 éves lányával, Hayley-vel, aki előszeretettel tanul a feminista jogokról. Hayley 13 éves öccse, a boldogtalan és szerencsétlen Steve még serdülő korban van, de alapvetően vesztes alkat.

A Smith-ház még két különös lakót tartogat a nézők számára. Roger , a szarkasztikus földönkívüli, akit Stan „megszöktetett”, aki azóta a család nyakán lóg. Ö egyfolytában alkoholt iszik és imádja a sorozatokat. A napjait a családi ház padlásán tölti, de annak érdekében, hogy emberek közé mehessen, hajlandó álruhát ölteni magára. Emelett itt van még Klaus, egy aranyhal, aki hajdan sportoló volt és akinek az agyát a CIA átültette egy aranyhalba, hogy megakadályozzák győzelmét az olimpián.

Milyen is ez a család?
Ez a radikálisan különböző személyiségekkel megtöltött család csak megpróbál utat találni a kölcsönös szeretethez és megbecsüléshez ebben a krízisekkel teli, stesszes világban. A sorozat humoros formában közelíti meg az Amerikai Egyesült Államokban uralkodó társadalmi igazságtalanságot, és a néha túlzó politikai eszméket.

 

 

Címkék: amerikai fater
Blog. Rólam. Nektek.