Blog. Rólam. Nektek.

2010. április 02. 17:11 - Lady_Marilyn

Élménybeszámoló

Tankcsapda: Minden jót turné 2010

Helyszín: Gödöllő, Trafo klub
Előzetes események: A méltán híres rock banda hivatalos honlapján már jóideje közzé lettek téve a Minden jót turné állomásai. Így értesültünk arról, hogy a már említett klub lesz a szóban forgó turné első állomása. A koncerjegyeinket édesapám megvette nekünk ajándékba, így számunkra ingyenes volt a belépő.
A kapunyitás előtt egy órával érkeztünk meg a helyszínre, ahol egy ismerősön és az ö haverján kívül még senkisem várakozott. Az idő telése persze fordítottan arányban viszonyult a nézőközönség számával.Tehát minél kevesebb idő volt hátra a koncertig, annál többen voltunk.
A közönség: A korosztály elégé széles skálán mozgott. A koncert alatt fergeteges hangulat teremtődött,de erről majd egy másik pontban beszámolok. :)
Helyem a koncert alatt: Naná, hogy az első sor, amiért "véres" harcot kellet vívni. Azért írtam idéztőjelbe a vérest, mert vér ugyan nem folyt, de hirtelen mindenki legelöl akart csápolni, és akinek sikerült bennmaradnia a nagy pogó, és löktösődés ellenére, annak drága árat kellett fizetnie..
Ajándék lónak ne nézd a fogát:
Az előzenekar ingyenes demo cd-ket osztogatott szét. Mivel már ekkor elöl álltam így én is megkaparintottam egy ingyenes Magor CD-t.
A koncert igazi ára: Már említettem, hogy milyen nehéz volt túlélni az első sort. A térdeim vörösek és be vannak dagadva, mert egyfolytában az alacsony színpadhoz löktek, mint ahogy mindenki mást, az első sorban. Valakit ki is sodortak onnan, de szerencsére nem csak ilyen vadállatok voltak a közvetlen közelünkben. Két fiú ismerősöm oldalról, Gergőm pedig hátulról fedezett.
Fotók: Sajnos nem lehetett fényképezni, de szerintem a klub és a rock banda hivatalos honlapján megtalálható leszek. :)
Fiúk vs lányok: Az első sorban rajtam kívül két lány maradt meg, a többiek mind kisodródtak. \m/
A kamion:
Élőben láthattuk a közkedvelt zenekar turné buszát, vagy kamionját vagy miez. xD
Egy mondat a buliról:
Ha összegeznem kéne az egész esti bulit egy mondatban annyit mondanék, hogy:K*a jó volt!

Blog. Rólam. Nektek.