Blog. Rólam. Nektek.

2010. április 07. 17:58 - Lady_Marilyn

Úgy szeretlek, majd megeszlek...

Borzalmas, de igaz
 

Az utolsó vacsora....

Figyelem! Ezt a bejegyzést kizárólag erős idegzetűeknek ajánlom!
Két orosz fiatalember tárgyalását elhalasztották, mert a bíró rosszul lett az ellenük szóló bizonyítékok és az ügyhöz kapcsolódó fotók bemutatása után. A bíró sok ügyet látott, de ezeket a fiatalokat közel sem hétköznapi gyilkossággal vádolják. 

Részegen és éhesen tették
A két 20 éves szentpétervári kannibál, Maxim Golovascsik és Jurij Moznov nevű barátja  2009. januárjában belefojtották Golovascsik 16 éves barátnőjét a kádba, majd feldarabolták, krumplival elkészítve megették, és még egy gyanútlan lakótársukat is megkínálták belőle.

A bérlő, Jekatyerina Zinovjeva szerint a gyilkosság estéjén házibulit tartottak a lakásban, és úgy volt, hogy Golovascsik barátnője, Karina Barduhian ezután a fiúnál tölti az éjszakát. „Maxim és Karina bezárkóztak a fürdőszobába, én meg elmentem aludni. Álmos voltam, hallottam a vízcsobogást, meg mindenféle hangokat, de semmi gyanúsat. Később felébredtem, és gondoltam, megnézem, mi folyik odabenn, de Jurij megállított, és azt mondta, feküdjek csak vissza. Korábban már viccelődtek azon, hogy megölik Karinát, de persze egy pillanatra se vettem ezt komolyan” – vallotta Zinovjeva a bíróságon.

Másnap, amikor hazaért a munkából, a fiúk épp vacsorát főztek, és őt is meghívták, egyen velük. A nő örömmel csatlakozott, hiszen mit sem sejtett... evett némi sült húst krumplival. ”Feldarabolták a testet, ettek belőle, a többi részét pedig a szemétbe dobták.  A kihallgatáson azonnal bevallották az egészet, és azzal indokolták, hogy éhesek és részegek is voltak ” A Fontanka.ru weboldal szerint a fiúk bezacskózták a maradványokat és a város több részén, kukákba dobálva szabadultak meg tőlük.

Szerelem és életstílus

A lap úgy tudja, a lakást többen bérelték, mindannyian gótoknak vallják magukat, az áldozat azonban emósnak számítot. A stílus beli eltérés korábban is okozott már konfliktust köztük. Az ideológiai különbségek ellenére Karina Barduhian fülig szerelmes volt Golovascsikba, aki egy szentpétervári zenekar énekeseként kisebb celebnek minősült a helyi körökben. A Fontanka.ru orosz internetes lap ezt kiegészíti azzal,hogy az énekes fiatalember hentesként dolgozott és korábban pszichiátriai kezelés alatt is állt. Karina Barduchian szülei nem örültek lányuk választásának, így természetesen minden erejükkel igyekeztek megakadályozni a kapcsolatot, de a kislány kijátszotta őket. A szülőknek fogalma sem volt arról, hogy eltűnésének estéjén a lányuk házibuliba készül Golovascsik és Moznov lakására, csak annyit, hogy  „sétálni megy” a barátaival, de aztán nem tért haza. Ez volt a lány utolsó vacsorája, amin Ö maga volt a fő fogás...
Forrás:
http://velvet.hu/sztori/2010/04/07/megolte_es_megette_fiuja_a_16_eves_orosz_lanyt/

Blog. Rólam. Nektek.