Blog. Rólam. Nektek.

2010. április 21. 16:58 - Lady_Marilyn

Tévhitek

5 tévhit

1. Ha egy férfi autóját vagy motorját nézi a nő, az nem egyenlő azzal, hogy magát a férfit nézi
Vagyis a csajozós verda mítosza 90%-ban tévedés, ugyanis a nõk legnagyobb részét nem hogy vonzza, de taszítja a járgányával felvágni akaró hím, és az elsõ gondolata egy jó kocsi láttán az, hogy "Hú de jó kocsi! A palit kirúgnám belõle, de a kocsi kéne!"

2. A nőknek igenis szépnek kell lenniük, de a férfiaknak is
Mindig önmagunkhoz képest kell csinosnak, szépnek lennünk,de nem csak a nõk feladata a jó megjelenés. Gondoljunk bele,hogy milyen kiábrándító lenne egy ápolatlan férfi vagy nő látványa például az első randin. Hiszen ki akarna egy jó pár napja nem megborotválkozott, szakadt ruhás alakkal találkozni?

3. Az okos nõtõl nem kell félni
Meglepõen sok férfi gondolja úgy, hogy egy okos nõ ledorongolná az egoját, tehát inkább butácskább barátnõt választ, akit meg lehet vezetni. Egy ilyen nő melett sokkalta okosabbnak és magabiztosabbnak érzik magukat a férfiak zöme. Míg egy okos nõ mellett attól félnek, hogy férfiúi hiúságukon esik csorba, ha egy-két dolgot a nõ jobban tud, ha önálló gondolatai vannak a világról. Pedig néha egy okos nő igen is jól jön a háznál.

4. A teltebb nőknek sem mindegy
Elterjedt az a nézet, hogy egy kövér nõnek mindegy, hogy kivel jön össze, hiszen neki örülnie kell annak is, ha egyáltalán valaki ránéz, hogy valaki szóba áll vele.
Pedig ez nagy butaság. Személyes tapasztalataim alapján mondhatnék példákat arra, hogy pár férfinak igenis a teltebb formák jönnek be, de az általános igazság az, hogy a hímeknek csakis a vékonyabb lányok versenyképesek, holott lehet, hogy a teltkarcsú lány sokkal teljesebb életet él. Például nem fogyi tablettára meg fitnesz bérletre költi a maradék pénzét, hanem élvezi az életet. De persze ennek a lapnak is két oldala van...
A lényeg az, hogy a teltebb idomú lányoknak sem mindegy az, hogy milyen párjuk van.

5. Hiszti?
A nők ok nélkül soha nem hisztiznek. A hiszti sokszor nem is harag, vagy jogos felháborodás, inkább egy figyelemfelkeltés, vagy rosszabb esetben baj elõjele.

Címkék: 5 tevhit
Blog. Rólam. Nektek.