Blog. Rólam. Nektek.

2017. szeptember 05. 10:11 - Lady_Marilyn

Filmajánló

Élet

A horrorisztikus űrdráma az Alian világát idéző koncepcióban egy másik bolygóról származó életet helyez a történet központjába. Ezúttal a Marsról érkezik a mindent megváltoztató felfedezés eredményeként megmentett szonda az űrállomásra. Az aprócska lény a legénység stimulációjának hatására életre kel és növekedni kezd,azonban amint erőre kap rá is tör a legénység életére ezzel megadva a rettegés okát.
A sci-fi rajongók értékelni fogják a "kocka" kategóriás párbeszédeket, a látványos űrélményt, és a földönkívüli lény formáját is, de a kiszámítható történeti vonalat már kevésbé.

A sztori 99%-a az űrhajóban játszódik, ami szintén a fanoknak lehet jó hír, illetve azoknak, akik kedvelik a zárt teres horrorokat.  Annak ellenére, hogy nagyon színes és sokféle ember él és dolgozik együtt ebben a zárt légtérben, mégis valahogy egysíkúak a karakterek, még a kisebb háttér történeteikkel is. A filmnek semmiképp sem a túlzott karakterizálás az erőssége, sőt nem is epikus történetet kíván prezentálni, ennek ellenére bátran ajánlom sci-fiseknek.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása