Blog. Rólam. Nektek.

2011. július 12. 10:15 - Lady_Marilyn

Képregény

Nemi

A Nemi című képregény norvég eredetű, Lise Myhle írja és rajzolja meg a történetet már 1997 óta. Külföldön először  az újságok hátulján jelent meg. Az óta nemi történetei sorban jelennek meg és nagy népszerűségnek örvend.

Nemi Montoya
25 éves lány, aki mindig fekete ruhákat visel, amelyeket olykor-olykor piros kiegészítőkkel dob fel. Stílusa ettől lesz egyedi.Igazi kemény lányként áll hozzá a világhoz, de a kemény külső gyengéd lelket takar. Szereti az állatokat, a pókok a kedvencei.

 
 
 
 
 Néha megfordul egy kocsmában, ahol másokkal is találkozik. Ott iszogatnak, de nem az alkohol a képregény fő témája.
Nemi metal zenét hallgat, ezt a stílust képviseli és ebben  a barátai is hasonlóak. Indulatossága miatt előfordul,hogy kirúgják munkahelyeiről. Előfordul,hogy munkanélkülivé válik vagy alkalmi munkákat válal. Allergiás a nyír fára, szereti a csokoládét és szinte mindig kupi van a szobájában. 




 
Nemi legkedvesebb barátja egy Cián nevezetű kék hajú lány. Vele szokott inni, lelkizni.
Cián ex szerelme Tim is megjelenik a történetben, aki a punk-rock zenéért rajong. Neki sincs állandó munkája. Azért szakítottak,mert a fiú jobban szerette volna, ha Cián a kék haj helyett szőkét festet magának. A lány jelenlegi párja, Leo is mellékszereplővé vált. Kapcsolatuk komoly, a történet szerint együtt is élnek.
Ezeknek a fiataloknak az életét mutatja meg a képregénysorozat.

 

Címkék: nemi
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása