Blog. Rólam. Nektek.

2013. április 22. 09:44 - Lady_Marilyn

501-es légió Magyarországi helyőrség

"Bárkit szívesen látunk tagjaink között, egy követelmény van, hogy csak “gonosz oldali” karakterrel lehet jelentkezni hozzánk." (A magyarországi helyőrség vezetője)

"2006-ban alakultunk és azóta képviseljük a nemzetközileg elismert 501-es Légiót Magyarországon. Professzionális, filmhű Star Wars jelmezekkel rendelkező tagjaink rendszeresen lépnek fel jótékonysági és egyéb rendezvényeken." Olvashatjuk az 501-es légió Magyarországi helyőrség facebook oldalán.

501group2005.jpg
Az 501-es légió tagjai hazánkban ellátogatnak a legtöbb animeconra, így örömet szereznek a hazai Star Wars rajongóknak és a legtöbb esetben bizony ők örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Nem véletlen, hiszen profi, film hű jelmezekben jelennek meg, melyek otthoni körülmények közötti megvalósítása koránt sem egyszerű feladat, de sokan erre kényszerülnek, hiszen a külföldön készen megvehető hacukák kisebb vagyonba kerülnének...
Ha ez nem lenne elég a légióba való bekerüléshez nem elég egyszerűen varrógép elé ülni, bizony kemény kritériumoknak kell megfelelni, ha a jelmezről van szó (részletekért KLIKK).

Az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségéről bővebben olvashatsz a hivatalos honlapon. Ha kíváncsi vagy a külföldi légióra, akkor KLIKK.
Ha a légió itteni helyőrségének vezetőjével készített interjúra vagy kíváncsi, akkor KLIKK.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása