Blog. Rólam. Nektek.

2014. január 20. 16:30 - Lady_Marilyn

Cosplay tervek

Lehullik a lepel! (1.rész)

Stahma_Tarr_promo.png

A tavaszi szezonra két cosplay tervvel rukkoltam elő és ezúttal a sorozatok világából választottam a karaktereket.
A tavaszi PlayIt-re a Defiance azaz az Ellenállás városa című sorozat castithan (űrlény) hölgy főszereplőjének bújok a bőrébe. Stahma Tarr egy magasabb liroba (elit családba) született tiszta vérű castitan, aki jártas népe költészetében és előadó művészetében. Bár szülei másnak szánták, végül mégis össze házasodot Datak Tarral, aki szinte a semmiből építkezve szerzett magának hatalmat és elismerést a Földön, ahol az idegeneknek meg kellett tanulnia együtt élni az emberekkel és ez koránt sem olyan egyszerű feladat kulturális különbségeik miatt...

A castithanokról tudni kell, hogy tisztelik hagyományaikat (melyekhez erősen ragaszkodnak még akkor is, ha a földiek elutasítják vagy lenézik ezeket a "szertartásokat") és mélyen vallásosak saját isteneik felé. Fehér a hajuk, a bőrük, a ruhatáruk, sőt az egész lakásuk is. Egyedül a szemük pompázik különféle színekben, ez teszi őket különlegessé.

stahma_tarr_by_yamiinsane-d62z572.jpgMár a sorozat elején is szépnek tartottam ezt a különleges fajt, a későbbi epizódok során ez a karakter nagyon megfogott, így elhatároztam, hogy megvalósítom őt egy cosplay keretein belül.
Fontos itt kiemelnem, hogy a cosplay nem csak a ruháról vagy a karakterhűségről, hanem a karakter átadásának mértékétől úgymond a "play" részen is függ. 
Elárulom Nektek, hogy különösen kedvelem a nem emberi karaktereket, mert tekintélyparancsolónak tartom őket. Meglátásom szerint ezek a teremtmények általában lenézik a földieket, így azt az életérést próbálom majd elsajátítani még a színpadra lépés előtt.

Találkozzunk a tavaszi PlayIten!

Címkék: cosplay playit
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása