Blog. Rólam. Nektek.

2015. december 17. 12:03 - Lady_Marilyn

Star Wars: Az ébredő fandom

Sci-fi klasszikus karácsonyra


A Star Wars új epizódja körüli hype tevékenység, a jó marketinges fogások, a látványos trailer sok új fant generált a sci-finek, mely egyébként is nagy rajongótáborral büszkélkedhetett. Annak idején sokak ültek be úgy a mozikba, hogy fogalmuk sem volt, miről is lesz szó. Akkor még nem tudta senki sem, hogy Vader nagyúr Luke Skywalker apja, hogy kik a jedik és hogy kik a sötét oldal képviselői. Most ismét itt a lehetőség, hogy úgy menjünk el erre a jó alapokkal rendelkező sci-fire, hogy halvány lila elképzelésünk sincs arról, milyen is lesz a folytatás.Sajnos azonban idő előtt kiszivárgott egy-két spoiler.

11165092_10153737552822708_5051814045871841248_o.jpg

Ennek ellenére a közösségi portálokon sokak lézerkardot ragadva, már előre megvásárolt jeggyel ülnek be a mozikba. Nagy tömegre lehet számítani, így az ünnepek előtt és bevételek szempontjából biztosan újabb rekord döntésre kerül majd sor a filmiparban. Noha a szerzői jogokban váltás következett be, látványvilág szempontjából biztosan ugyanolyan jól felépített világra számíthatunk, akárcsak korábban.

latest-the-force-awakens-trailer-description.jpg

A film rajongói természetesen örömmel fogadták a folytatás hírét, de az, hogy a történeti szál mennyire lett epikus, vagy hogy a színészpalánták mennyire tudták hozni a karaktereket egyelőre megválaszolatlan kérdésekként lógnak a galaktikus levegőben, de már nem sokáig!

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása