Blog. Rólam. Nektek.

2015. december 23. 11:23 - Lady_Marilyn

2015

A nagy összefoglalás

Koccintsunk Hannibálra!
Sorozatok szempontjából ebben az évben egy olyan műremek évada zárult le, mely sokakat megosztott. A jellegzetes képvilággal megáldott Hannibál sorozat az IMBD  oldalán 8,6-os pontozást ért el. Az eddig az NBC kezében lévő sorozat a rajongók reményei szerint egy másik cég (Netflix vagy az Amazon Prime) keze alatt új évaddal folytatódik tovább, de ez egyelőre még nem biztos. Ami viszont fix, hogy ez a sorozat a maga fura módján igen is szerethető volt. Elvont, sötét és drámai története egy egészen más szemszögből világított rá Dr. Hannibal Lecterre. Aki még nem látta, de szereti a horrorisztikus filmeket, az elvont, elgondolkoztató képi világ kavalkádját, annak csak ajánlani tudom!

hannibal-television-series-image-hannibal-television-series-36351716-2880-1916.jpg

Az év animeje
A 2015-ös szezonból több anime is a szívembe lopta magát. Így például az Owari no Seraph, a Death Parade, és a Tokiyo Ghoul. Mindegyik történet egyedi, szórakoztató és izgalmas volt. Nehéz lenne kiemelnem a felsorolt három közül, hogy melyik volt a nagy kedvenc, mert mindegyiket ugyanolyan fordulatosnak, grafikailag zseniálisnak tartom. A 2015-ös év japán animációi közül még jó pár vár megtekintésre, így például tervbe vettem a Comet Lucifert, az Arslan Senkit a Harmonyt és a Gatchaman Insightot is. 
seraph_of_the_end_001.jpg

734785_798861430254153_6172250003042127218_n.pngMozi
... továbbá az a hely, ahol könnyedén kiszúrod azokat az embereket, akik nem ismerik a Marvel "ördögi" mivoltát!

A legjobb moziélményeim a Star Wars - Az ébredő erőhöz, a Legendához, a Bíborhegyhez, a Bosszúállók: Ultron korához, és a Hangyához kötnek.

Ezeken kívül is láttam remek filmeket, és ezen a téren is van mit pótolni. A Fekete Mise, a  Victor Frankenstein, az Önkívület és a Hitman filmeket mindenképpen meg szeretném majd nézni.

2015 egy remek év volt mind filmek, mind sorozatok, mind pedig animek szempontjából. Szerencsére a jövő év is jó címekkel, jó rendezők keze által készült zseniális filmekkel várat magára.A 2016-os anime szezonban olyan remek kis sorozatok folytatódhatnak végre-valahára, mint a D Gray man, az Attack on Titan, a Code: Geass vagy a Fairy Tail. Nem beszélve az új megjelenésekről! 
Nem lesz ez másként a sorozatoknál sem. Például folytatódnak a Vikingek, a Trónok Harca szereplőinek kalandjai is!

Címkék: 2015
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása