Blog. Rólam. Nektek.

2016. január 25. 12:19 - Lady_Marilyn

Gamer válasz

5 ingyenesen játszható MMORPG

Elit Lord of Alliance (ELOA)

Az animes stílusú, felül nézetes fantasy szerepjátékban négy faj képviseli magát. Öt különböző kaszt közül választhatnak a játékosok, melyek átfedik a klasszikus karaktereket: támogatónak ott a psychic, tanknak a blood knight , adott a nagy varázserővel bíró mage, a távolsági harcokban a sniperek veszik ki a részüket, de dönthetünk az assasin warrior mellett is. Fontos, hogy egy adott szerepet csak bizonyos fajok képesek betölteni, ennek tükrében kell kompromisszumot kötni. A játékról bővebb információkat az ELOA Wikin találhattok.

Allods Online

allods-title-screen.png

Az Allods Online világa két nagy részre szakad a Leuge és az Empire képviselői között. Összesen hét karakter típus közül lehet választani, de csak egy faj található meg mind a két oldalon. Összesen 10 osztály közül lehet válogatni (különböző mágus, távolsági, summoner, illetve support karakterek).Hivatalos oldaluk angolul ITT érhető el.

Perfect World és Forsaken World

forsaken-world-1.jpg

A két játékot egy azon fejlesztő, az Arc Games dobta ki, így őket egy pont alatt mutatom be nektek.
Perfect World: Hat különböző faj, tizenkét karakterosztály és rengeteg lehetőség nyílik a játékosok elé, ha a Perfect World világába merülnek. A fantasy alapú MMORPG-ben a küldetések teljesítése során fejleszthetjük karakterünket. Bővebb információkért a játék hivatalos honlapján böngésszetek!
Forsaken World:  Ebben az MMORPG-ben hét faj közül nyílik lehetőség választani, melyek tíz további osztályban játszhatóak. Ebben a világban a PVP rendszerű összecsapásokra is vannak lehetőségek. 

Blade and Soul

summoner_04_wide_2880x1800.jpg

A szerepjáték a napokban indította el európai szerverét. A gépigény itt már magasabb, mint a korábban bemutatott játékok esetén, de már maga a karakterkészítés folyamata is egy kisebb filmhez hasonlítható, ugyanis a lehetőségek széles tárházával gazdálkodik ez a grafikailag zseniális fantasy. Két légió, négy faj, hét karakterosztály. Az Ncsoft kezében van az Aion, a Line Age II valamint a Wildstar is (szintén ingyenesen elérhető MMORPG-k). A Blade and Soul játékhoz kapcsolodó honlap ezen a linken érhető el.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása