Blog. Rólam. Nektek.

2016. június 08. 08:30 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Ookami Shoujo to Kuroouji

wolf_girl_and_black_prince_083.jpg

A 12 részes shoujo stílusú anime az azonos című manga alapján készült és egy ovával, iletve egy recappal egészül ki.  A történet főhőse, Erika egy teljesen átlagos tini diáklány, aki mindennél jobban arra vágyik, hogy beilleszkedjen osztálytársai közé.Barátnője egy másik osztályba kerül, így ismerős híjján mindent megtesz annak érdekében, hogy ne magányosan töltse el a tanévet. 
Két olyan lány mellé sodródik, akik főleg a szerelmi életükről beszélnek, s hogy ne lógjon ki a sorból, csatlakozik hozzájuk, ám az ő történeteiben egy kitalált partner szerepel.  Erika még sosem randizott senkivel, de az új barátok miatt egyik hazugság követte a másikat. A két lány hamarosan gyanakodni kezd, így Erikanak gyors megoldásra van szüksége. Az utcán fotóz le egy srácot, majd ráfogja, hogy ő az, akiről mindvégig beszélt. Azonban ezzel még koránt sem ér véget a zűrzavar. Kiderül, hogy a srác ugyan abba az iskolába jár, mint ö, ráadásul amolyan hercegként van elkönyvelve a lányok körében, azaz ign csak népszerű.
Főhősnőnk ekkor természetesen nagyon megdöbben, de kénytelen beavatni a mit sem sejtő Kyouya-kunt a meséjébe. A srác belemegy a dologba, de természetesen ö is kér valamit cserébe, azzal áll elő, hogy eljátsza a barátja szerepét, amennyiben a lány a kutyája lesz. A bizarr kérés a feltétele annak, hogy a tinilány élete ne válljon az év elején rémálommá, így nincs választása. wolf_girl_and_black_prince_fanart_001.jpg

Nagyon vicces, jó hangulatú animeről van szó, amely grafikailag is szépre sikerült. Az érzelmektől nem mentes epizódok során a japán diákok hétköznapjaiba is betekintést kaphatunk. A párbeszédek olyakor durván és nyersen hangzanak, de semi sem az, aminek látszik. Shoujo révén főleg lányoknak ajánlom, a hangulata miatt hamar végig lehet "daráni".

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása