Blog. Rólam. Nektek.

2014. július 01. 11:01 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Kyokai no Katana

A történt a mai Japánban játszódik, ahol különféle szellemek, úgynevezett youmuk garázdálkodnak. Ezeket a youmukat a normál emberek nem látják, viszont ez nem mindenkire igaz, ugyanis vannak, akik ellenük harcolnak. Ők a Határőrzők, akik nem mellesleg munkájukért (függően az elfogott youmu értékétől) pénzt is kapnak.
 
beyond_the_boundary_009_1.jpg
A sztori főhősei Kuriyama Mirai  és Kanbara Akihito. Sorsuk szorosan összefonódik a sztori bonyolódásával, pedig ők ketten nagyon különböznek egymástól. Kuriyama Mirai egy határőrző. Ő az utolsó leszármazottja az elátkozott klánnak, akik képesek a vérüket manipulálva azt fegyverré alakítani és bármit elmarni vele. Zárkózott, első éves, magányos lány, aki egyre inkább megnyílik és megismerhetjük lassan tragikus történetét.
Kanbara Akihito félig youmu, félig ember, aki halhatatlan. Kedves, önzetlen ember, másod éves, tovbbá ő az egyetlen, aki igazán foglalkozik az elejétől fogva Kuriyama Mirai-jal és segít neki beilleszkedni, barátokra találni. Nem mellesleg súlyos szemüveg-mániában szenved.(Főleg ez a humor forrása az egyre sötétedő animeben.)

Azoknak ajánlom akik szeretik az elvontabb, a valóságtól elrugaszkodott történeteket.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása