Blog. Rólam. Nektek.

2013. január 19. 11:33 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark

dogs_manga_016.jpgA négy részes OVA-ban négy különböző karakter történetével ismerkedhetünk meg.
Az első részben Mihai történetét láthatjuk, aki korábban bérgyilkos volt és most, hosszú évek után újból visszatér a városba, ahol régen a maffiának dolgozott. Feltörnek benne az emlékek és ismét bajba keveredik, amikor a maffia számára kiderül hol léte.

második részben Badouval, a nikotin függő információgyűjtővel találkozhatunk, aki egy  baleset folytán valami olyat islát, amit nem szabadott volna... Így Ö is hatalmas bajba sodorja magát..

harmadik részben egy lány történetét láthatjuk. Naoto gyermekkorában egy szörnyű tragédia áldozatává vált, ugyanis szüleit a szeme láttára brutálisan lemészárolták. Azonban Naotonak megadatott a választás a halál és az élet között. És ő a bosszúvágytól hajtott élet mellett döntött.

negyedik és egyben utolsó részben egy különös, ezüst hajú és piros szemű férfit ismerhetünk meg. Ő Haine, aki még a múltban egy genetikai manipuláción esett át, és ennek köszönhetően emberfeletti képességgel rendelkezik. Haine az utcákat járja, mikor valami egészen furcsát lát...

Címkék: anime
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása