Blog. Rólam. Nektek.

2018. szeptember 01. 15:20 - Lady_Marilyn

Animeajánló- 2018. nyári szezon

Overlord III.

A megszokott vidám hangulatban folytatódik tovább Momon San története ebben a furcsa valóssággá vált szerepjátékban. Új karakterekkel színesedik a sztori, amelyből jelenleg 8 epizód érhető el online. Aki esetleg még nem látta az első két évadot mindenképp nézze meg, mielőtt a harmadik évadba vágna!

Isekai Maou to Shoukan Shoujo Dorei Majutsu

A humoros ecchivel megfűszerezett Isekai Maou to Shoukan Shoujo Dorei Majutsu (vagy angol címén: How not to summon a Demon Lord) leginkább az Overlordhoz hasonló tematikával rendelkezik. Egy elf és egy félig macska félig ember lány megidéznek a saját világukba egy otakut, aki próbálja játszani a játékban megálmodott karakterének szerepét, hol kevesebb, hol több sikerrel. A humor forrása a kocka srác saját magában történő vívódása, illetve az ecchi stílus mivoltából fakad. Jelenleg kilenc epizód tekinthető meg online.

 Attack on Titan III.

A Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) sokak által várva-várt harmadik évada is a 2018-as nyári szezonban jelent meg. Jelenleg 6 epizód érhető el az évadból online. 

Happy Sugar Life

A Happy Sugar Life egy kissé sötétebb trónusú anime, mint ahogy az openingje sugallja. A történet tulajdonképpen egy gyermekrablóról szól, aki bármit megtesz azért, hogy az ö boldogsága állandó és sérthetetlen legyen. Szó szerint bármit.
Satou egész életében a szeretet, a szerelmet kutatta, ám ezt nem egy férfiban, hanem egy törékeny gyermekben találta meg, akit történetesen nagy erővel keres a testvére. A kislányt a lakásába zárva tartja és csak ö jelenti számára a világot.

Satsuriku no tenshi

A Happy Sugar Life-hoz hasonlóan, ez is egy igen sötét, nyomasztó hangulatú anime. Ez a történet inkább a horror irányzat rajongói számára lehet nyerő. Az angol címén Angels of Death egy furcsa, börtön szerű épületbe kalauzol bennünket. Adott egy amnéziás lány, és egy épület szintenként gyilkosokkal. Ray az első szinten megismeri Jacket, aki végül úgy dönt, hogy nem öli meg egyből a lányt, hanem inkább megpróbál vele együtt kijutni.

 

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása