Blog. Rólam. Nektek.

2013. április 20. 09:44 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Beating Angel Dokuro-chan

beating_angel_dokuro-chan_028.jpg

A sztori
A 4 részes agymenés közben megismerkedhetünk egy átlagosnak tűnő iskolás sráccal, Sakuraval, akiről az első részben kiderül, hogy egy jövőből érkezett angyallal él együtt.
Már ez a vonal is elég fura, de a szerzők rátettek még pár lapáttal a dologra: az a bizonyos átlagosnak tűnő iskolás srác ugyanis a közeli jövőben a tökéletes lolicon világot akarja megteremteni, amiben a nők nem néznek ki többnek 12 évesnél, és eközben véletlenül felfedezi a halhatatlanság titkát. A jövőből érkezett angyal, Dokuro-chan szembeszegülve az istenek akaratával, nem Sakura megölése, hanem annak védelmezésére jött vissza az időben.

beating_angel_dokuro-chan_light_novel_031.jpgDokuro-chan
Dokuro-chan  aranyos lánynak néz ki, amikor elkezd ő is iskolába járni, mindenki oda van érte. Az érem másik oldala, hogy eközben de valósággal megszállja Sakura szobáját és felforgatja az életét, cselekedetei öntörvényűek, ráadásul lépten-nyomon véres módon megöl valakit  a méteres tüskés buzogányával, azaz az excaliburjával. Még szerencse, hogy akad egy  varázsige, melynek elmondásával fel tudja őket támasztani...
Ezen kívül két osztálytársát állattá változtatja, ami szintén nem angyalhoz méltó cselekedet.
Ez, a néha idegesítő és fura kis karakter, azonban mégiscsak szerethető főhősévé válik a történetnek.

 

Ajánló
Ez az anime egyszerre morbid és falatrengetően röhejes. Az openingben elhangzó dal nem az igazi, grafikailag sem kiemelkedő műről van szó. Mégis miért érdemes végignézni a 4 részt?
A szórakoztató ereje hatalmas, nem túl gyakran fordul elő ennyire humorral telített anime. De nem ajánlható bárkinek. Csak az nézze meg, aki kedveli a morbid humort. A véres jeleneteket a készítők ugyan teljes mértékben viccnek szánták, de még így sem alkalmas a fiatalabb korosztály által történő megtekintésre.

Ui: Az ajánlót tegnap írtam, de valamilyen hiba miatt nem került ki az oldalra.

Címkék: anime dokuro chan
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása