Blog. Rólam. Nektek.

2013. december 27. 12:51 - Lady_Marilyn

Visszaszámlálás 2014-ig

2013 legjei

Film: Marvel függés
2013-ban sikeresen belehabarodtam a Marvel filmek elragadó varázsába, bár eddig is kiemelt figyelemmel néztem a szuperhősös fantasyket. Leginkább a Thor és a Bosszúállók című alkotások fogtak meg és izgatottam várom a folytatást, illetve ezáltal a többi Marveles filmet is, köztük az Amerika kapitány második epizódját, illetve a Batman vs Superman alkotást, és közben ott lesz az X-Men legújabb filmadaptációja és ami a legjobb: a sornak itt nincs vége!

Öt Marvel favorit: Vasember, Thor, Loki, Mystique, Rogue (Bónuszba meg a többiek... :D)
Earth-616_0001.jpg

Sorozat: Trónok Harca és Vikingek
Az év sorozata számomra a Trónok Harca, de a Vikingek című széria is nagyon megfogott. A Trónok Harca negyedik évada 2014 tavaszára várható, úgyhogy már nem is kell olyan sokat várni mire végre ismét folytatódik egyik kedvenc sorozatom története.
Trónok Harca favoritok: Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Khal Drogo, Eddard Stark, Ygritte

Game-Of-Thrones-music1.jpg

Cosplay: Előtérben a League of Legends
Most csöppentem bele igazán a cosplay világába, van még mit tanulni, van hova fejlődni, de azt hiszem a jó úton haladok segítőkész csapatommal az élen. (Ezúton is köszönöm, hogy ilyen sokat segítettek a cosplay készítés folyamatában!)  Mind a két komolyabb kaliberű cosplay munkánk a League of Legends világából választott karakterekből eredt, hiszen mind hárman aktív játékosok vagyunk.
League-of-Legends_1.jpgSok elismerést, dicsérő szót kaptunk, rengeteg fényképet jutattak el hozzánk, ezekért pedig azt hiszem, nem lehetünk elég hálásak. Jövő évre kezdem betáblázni magam, de erről bővebben a 2014 várományosai posztomban olvashattok majd.
Kedvenc LoL-os karaktereim: Morgana, Sona, Miss Fortune, Nami, Thresh

Címkék: 2013
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása