Blog. Rólam. Nektek.

2013. december 29. 20:16 - Lady_Marilyn

Visszaszámlálás 2014-ig

Cosplay kategória

Lassan ott tartok, hogy több a cosplay terves mappám, mint a többi más témájú mappám (iskolai dolgok, saját fotók) összesen!
Elméletben sikeresen betábláztam magam 2014 minden egyes évszakára, de a cosplay terveim gyakran változtatás áldozataivá vállnak. Ami biztos, és amit egyenlőre el is árulhatok, az, hogy 2014 tavaszán a Trónok harca tüzes királynőjelöltjének, Daenerys Targaryennek bújok a bőrébe. 
emilia-clarke-10092.jpgElképzeléseim szerint a karomban fogom tartani Daenerys egyik sárkányát is, a választásom erre a fekete szépségre esett (a sorozatban a legnagyobb sárkány).
Dragon2.jpgNagyon izgatott vagyok, hiszen egy komplett csoporttal indulok majd versenyezni a tavaszi HoldfényConon, ám terveim szerint a cosplay a tavaszi Playiten fog debütálni.
Dragon1.jpgDaenerys ruhatára igen változatos és szép kollekcióból tevődik össze, az én választásom erre a hó fehér övvel díszített darabra esett, melyet a harmadik évadban láthatunk a sárkányok anyján. Remélem, hogy elképzeléseim szerint tudom kivitelezi, hiszen Daenerys az egyik kedvenc karakterem a sorozatban.

Címkék: cosplay
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása