Blog. Rólam. Nektek.

2014. október 28. 21:11 - Lady_Marilyn

Marvel mozik

A Marvel kiadta a várható megjelenéseket jó öt évre előre. Íme itt a felhozatal:

2015. május 1.: Bosszúállók 2 Age of Ultron
A trailer magárért beszél!

2016. május 6.: Captain America: Civil War 
Egyenlőre nem túl sokat tudok erről a filmről, pletykákra pedig nem merek építkezni, de idővel biztosan megtudunk ezt-azt. 

2016. november 4.: Doctor Strange
A címszereplő szerepére a brit Benedict Cumberbatch-ot kérték fel. A színész neve ismerősen csenghet azok száméra, akik nyomon követték a BBC új köntösbe bújtatott Sherlock Holmes sorozatát, melynek legújabb évadja januártól robban be a csatornán. Érdekesség képp megemlíteném, hogy korábban a szerepre esélyesnek tartották Johnny Deppet is.

2017. május 5.: Guardians of the Galaxy 2
Az egyedi világi sci-fi folytatódik, remélhetően erősebb negatav karakterrel vagy karakterekkel a háttérben, jobb poénokkal és kevésbé élesebb melléfordításokkal. Ja meg persze annak is örülnénk, ha nem lenne Bosszú állók kopi szaga sem.

2017. július 28.: Thor: Ragnarok
Eddig úgy volt, hogy 2017 májusában lesz a premier, de ez máris két hónappal tolódott. Thort viszont láthatjuk még a Bosszúállók mozikban, de addig is rejtély és homály fedi Asgard korábban tündöklő világát. Túl sok a kérdés ezzel a filmmel kapcsolatban. Például, hogy mi a helyzet Odinnal? Vagy mit művel Loki, mint uralkodó? Idő kell, hogy megkapjuk a válaszokat, de remélhetően megéri várni erre a filmre is.

marvel_screenshot_20141028203100_2_nfh.jpg2017. november 3.: Black Panther
A címszereplő Rozsomák és Batman furcsa kereszteződésének tűnik, így első ránézésre. Habár lehet, hogy van benne egy kis Macskanós feeling is...

2018. május 4.: Avengers: Infinity War, Part 1
A sztori hallatán azt hittem kacsa a dolog, aztán kiderült, hogy nem és nem igazán tiszta, hogy miért is fordulnának egymás ellen a nagy nehezen össze verbúvált szuperhősök, de a kép bizonyára tisztább lesz az előzményfilmeknek hála.

2018. július 6.: Captain Marvel
??? (Ehhez ennyit tudok hozzáfűzni.)

2018. november 2.: The Inhumans
Bosszúállók meg Galaxis örzői helyett még egy szuperhősökből álló csoportosulás. Kíváncsian várom.

2019. május 3.: Avengers: Infinity War, Part 2
Ez azért már túlzás, Marvel rajongás ide vagy oda.

Címkék: marvel
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása