Blog. Rólam. Nektek.

2015. augusztus 13. 19:38 - Lady_Marilyn

RockPart '15

11817275_395920423932379_4146311006724925078_n.jpgHárom napos zúzás

A megszokott élménybeszámoló helyett, inkább a fesztivál erősségeit, előnyeit majd gyengepontjait emelem ki, azokat a tényezőket, melyeken lesz mit csiszolgatni.

Ami a zenei palettát illeti, széles volt, de bővíthető ( a professzívabb, szimfonikus vonalat hiányoltam). A három színpadnál jól megoldották a hangosítást, de az elszeparáláson még van mit javítani. (A színpadok közerl voltak egymáshoz ezért "egybefolytak" a számok.)

Italból és harapnivalóból is akadt választék, de az ár-érték aránnyal nem voltam megelégedve  illetve sajnáltam, hogy a hot dogos hölgynek már első nap nem volt megfelelő világítása. Nyilvánvalóan valamiből meg kell élnie a hely bérlőinek is, de az hogy 800 forint egy sima lángos kissé túlzás.

Amint hallottam, a honlapon meghirdetett dedikálás nem valósult meg, és a nyereményjáték szerencsései sem kapták meg, amire vártak. Erről sem a szervezőség, sem a marketingesek, se a banda menedzser nem tehet, mert nekünk egészen konkrétan maga a zenekar mondott nemet (Marduk) , miután alaposan megvárakoztattak minket. Egy szerződésbeli csavar jelentené erre a megoldást a jövőben, így senkit sem érne kellemetlen meglepetés.

A RockPart egy fejlődésben lévő rock fesztivál, ahol rengeteg bandát igyekeznek felsorakoztatni a metal képviseletében, így a felsorolt bakik ellenére megemelem a nem lértező kalapom és a fellépők függvényében jövőe is bértletet váltok.

Címkék: rockpart15
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása