Blog. Rólam. Nektek.

2016. február 16. 08:15 - Lady_Marilyn

Gamer válasz

Személyiségi típusok a League of Legends világában

Figyelem! A posztot komolyan venni TILOS! :)

A mesélő
A mesélő személyiségtípussal rendelkező játékosok sokat beszélnek korábbi meccsélményeikről, azokat részletesen bemutatják a játék során. Míg múltidézést tartanak, gyakran elfeledkeznek az aktuális problémákkal, kérdésekkel foglalkozni. Onnan ismerhető fel a legjobban ez a típus, hogy általában ö viszi a szót. Tapasztalatai olykor hasznosak, olykor pedig teljesen lényegtelenek. Szívesen választanak nagy dumás karaktereket, mint például Kindread vagy Jinx. 

jinx_and_vi_by_2gold-d6ptlaw.png

A tanácstalan
A kissé kevesebb magabiztossággal rendelkező, tanácstalan típus sokat időzik azzal, hogy posztot és karaktert válasszon. Gyakran töpreng azon, hogyan tudna hatásosan fellépni aktuális ellenfeleivel szemben. A csapatmunkában sem túl határozott, főleg, ha hirtelen döntéseket kell lereagálnia. Szűkszavú, inkább kérdéseinek ad hangot, mintsem sértegetésbe kezdjen.

0d06394b83809fb37cf7007809368883.jpg

A türelmetlen
A türelmetlen azt várja, hogy rövid időn belül eldőljön a meccs eredménye. Feszült, ingerült állapota gyakran úrrá lesz rajta. Ha nem érzi úgy, hogy minden a terve szerint alakult, inkább feladja a meccset és egy újat kezd, amennyiben társai is beleegyeznek ebbe. Agresszívan támadja ellenfeleit, ugyanakkor nem szereti, ha azok őt fókuszálják ki. Inkább az olyan karaktereket részesítik előnyben, akikkel hamar győzelmet arathatnak vonalukon és akivel a csapat élén is dominálhatnak.

Az újító szellemű
Az újító szellemű szívesen kipróbál szokatlan karakterkombinációkat, közel sem hétköznapi tárgyakkal ruházza fel hősét, sőt stratégiában is valami mást kíván követni. Legkönnyebben a tanácstalan személyiségtípussal jön ki, aki szívesebben csatlakozik hozzá, mint az inkább biztosra menő türelmetlen típus. Az újjító szelleműt leginkább trollnak bélyegzik, ugyanakkor, ha működik az, amiről beszél, akkor máris sokkal dícsérőbb szavakkal illetik. 

A szigorú
A szigorú a bevált metákat követi, szereti ha minden úgy megy, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Könnyen összeszólalkozásba keveredhet az újító szelleművel, elcsitítja a türelmetlent, tippekkel látja el a tanácstalant, a mesélőt pedig több koncentrációra inti. Általában ez a típus követi figyelemmel a legaktívabban az épp folyó bajnoksági meccsekben történteket. Ö azonban nem az újszerűséget keresi.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása