Blog. Rólam. Nektek.

2018. március 19. 08:32 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Faze / Zero

A 2011-es Fate / Zero a Fate Stay Night című széria 25 epizódos előzménye (az első részlet 13 epizódos, a második pedig 12). Történetileg a negyedik Szent Grál Háború eseményeit követhetjük nyomon. A Grál hét Mágust választott ki, akik egy- egy Hősi Lelket idézhetnek meg. A hősi lelkek segítségével a mágusok harcot kezdeményezhetnek egymás ellen, valamint a Grál közelébe férkőzhetnek. A különleges relikvia egyedül a háború győztesének kívánságát teljesíti, így nagy a tét. 

A mágusok eltérő tudással és képességekkel rendelkező lelkeket (archer, lancer, asssasin, saber stb.) kapnak a harchoz, így a harcjelenetek során is előtérbe kerülnek a különféle harci stílusok és valamennyi során a fantasy elemek dominálnak.

1507_fate.jpg

Az alap támadásokon felül a mesterek az úgynevezett "nemes káprázat" segítségével a szolgák legerősebb varázslatát hívhatják elő, melyek szintén igazán egyediek és látványosak. Ezen felül élhetnek még a vezény varázslatokkal is, a ezek felhasználásával három abszolút parancs adható a Szolgának, mely segítségével azok akár a tér és az idő korlátait is le tudják győzni. Főként fegyelmezésre, vészhívásra és a Szolgának nem tetsző parancs végrehajtásának kikényszerítésére használják.

Látványos, fordulatos anime, mely a fantasy és a seinen irányzatok rajongóinak válhat a kedvencévé.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása