Blog. Rólam. Nektek.

2016. március 20. 11:40 - Lady_Marilyn

Hol nézhetek online animeket?

Videóportálok animes szemmel

gfzgfzfg.jpgAnimeAddicts
Ez az oldal nem csak ismertetőket, hanem online megtekinthető animeket is tölt fel, méghozzá folyamatosan. Az épp futó projektek mellett a korábbiakban feltöltött animek epizódjait is megtekintheted, valamint a várható animek listáját is meg tudod nézni.
Saját fiókot létrehozva beállíthatod, hogy milyen animeket láttál eddig, melyik tetszett, valamint egyszerűbbé válik annak a rögzítése, hogy hogyan is állsz az aktuális animekkel, de még arra is van lehetőséged, hogy a megtekinteni tervezett animeket is lementsd.Mindehhez csak regisztrálnod kell.

 

Az AnimeAddits-on ezen kívül érdekes híreket is olvashatsz, és az animeken felül mangákat, számítógépes és konzolos játékokat, élőszereplős sorozatokat (amelyek manga vagy anime alapján készültek) valamint  visual noveleket is rögzíthetsz, a fentiekhez hasonló módon. Mind ezen felül háttérképek között is böngészhetsz. Tehát ez egy eléggé komplex kis oldal, amelyre érdemes regisztrálni! (www.animeaddicts.hu)

Indavideo
Ezen a portálon rengeteg feliratozott animet meg lehet találni, akár még HD felbontásban is. Ide még regisztráció sem feltétlen szükséges ahhoz, hogy online nézhesd a legfrissebb animeket. (www.indavideo.hu)

Sorozatbarát
Ezen a felületen az animeken felül más japán vagy koreai sorozatokat is megtalálsz az európai sorozatok mellett. Ismertetővel látnak el minden egyes sorozatot, mely alá külön-külön linkeket gyűjtenek az egyes epizódokhoz. (www.sorozat-barat.com)

Anime-planet
Ez az oldal az AnimeAddits angol megfelelője. itt nem magyar, hanem angol felirattal tudod nézni jó minőségben az új animeket, valamint itt is lementheted gyakorlatilag ugyan azon dolgokat, mint az AnimeAddits oldalán. Annyi különbség van még, hogy a kedvenc és a kevésbé kedvelt karaktereket is rögzítheted, valamint itt egyesítve mutatja egy kis idővonal, hogy mennyi időt töltöttél már animek nézésével. A magyar oldalhoz képest annyit tud még, hogy úgynevezett kis listákat készíthestz, például 2016-os anime kihívást, olyan animekkel melyeket 2017-ig szeretnél megnézni vagy összegyűjtheted magadnak a kedvenceidet. Az oldal használata regisztrációhoz kötött.  (www.animeplanet.com)

Címkék: anime
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása