Blog. Rólam. Nektek.

2016. április 04. 08:10 - Lady_Marilyn

Filléres ötletek

80a1e9825008938b463fe843d32336bc.jpgLakásdekorálás kreatívan

Épp le vagy égve, vagy a hónap végén járva szeretnéd meglepni az egyik családtagodat? Egyedi dekorációra vágysz, ami nem ezrekbe kerül? Csináld magad!

A "do it yourself" röviden DIY ötletek fillérekből megvalósítható, kreatív tippek, melyek akár a lakás dekorálásához, a ruhatár feldobásához is hasznosak lehetnek. Ráadásul ezek megvalósítása igen egyszerű.

Régi üvegeidet, belülről befestve egyedi vázát készíthetsz. Szintén aprócska vázát kreálhatsz a megunt poharakból. ha azok külsejére folyékony ragasztót viszel fel egy régi ecsettel, majd csillámport szórsz rá.

Papírmasé segítségével gyerekszobába készíthetsz dekorációt, ha azt egy erős felfújt lufira építed, tapáta ragasztó és fekete-fehér újságpapír segítségével. A megfelelő formájú lufi segítségével hőlégballont tehetsz az ágy felé.
Ha tudsz varrni és van türelmed gyöngyöt fűzni, akkor álomfogót is készíthetsz. A lehetőségek korlátlanok.

Anyagbeszerzés

A legtöbb ilyen elképzeléshez papírboltban, hobbi boltban vagy művészellátóban beszerezhető alapanyagokkal dolgoznak. Tapétaragasztót bármelyik festékboltban találhattok, de fontos, hogy inkább magatok keverjétek ki a por állagú verziót, mint, hogy a készterméket beszáradni hagyjátok.

Akár a gyerekeket is be lehet vonni

A közös barkácsolásba, mivel többségük nem rejt túl nagy veszélyeket, esős vagy hideg napokon akár a gyerekeknek is kellemes kikapcsolódást nyújthat, valamint jó ötletet adhatnak azok számára, akik gyerekanimációval foglalkoznak vagy kisiskolásokkal dolgoznak.

Hol és hogyan keressem?

A legegyszerűbb, ha a fotómegosztó portálokon keresgéltek (pinterest, tumblr, satöbbi) a DIY rövidítéssel vagy a do it yourself kifejezéssel. Amennyiben megálmodtad mit is szeretnél pontosan, akkor a tárgy angol neve mellé mellé a wip vagy a step by step-et érdemes tenni.

Címkék: kreatív diy
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása