Blog. Rólam. Nektek.

2018. július 25. 19:00 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Boku Dake ga Inai Machi

Az Erased címen is ismert, 12 részes manga adaptációs anime még a 2016-os téli szezonban debütált.

A főszereplő, a 26 éves Fujinuma Satoru, aki mangakaként igyekszik boldogulni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Felnőttként úgy érzi, hogy sok lehetőséget úszni hagyott korábban, ám hála különleges képességének és az életében bekövetkező tragikus eseményeknek kap egy esélyt arra, hogy felülírja a múltját.
Satoru korábban is "visszaugrott" az időben, hogy másoknak segíthessen. Ekkor csupán néhány percnyi időugrások történtek, amelyeket nem tudatosan gerjesztett elő, ám ezúttal egészen  az általános iskolai éveihez tér vissza.

Tanulmányai során városában több diák is eltűnt, később pedig kiderült, hogy gyilkosság áldozataivá váltak. Köztük Hinazuki Kayo, főhősünk egykori osztálytársa is szerepelt, akit most minden erejével menteni próbál. A lány szegényes körülmények közt él Satoru környékén. Zárkózott, magának való jelleme mellett is egyértelmű, hogy sötét titkot rejteget. 

Komolyabb hangvételű, ugyanakkor izgalmas és drámai anime, amely a kissé misztikusabb műfajok kedvelői számára lehet nyerő.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása