Blog. Rólam. Nektek.

2013. június 01. 11:46 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Sword Art Online

Ismertető
A 25 részes anime története a jövőben, pontosabban 2022-ben zajlik. A sztori kezdetén mindenki örömére végre piacra dobták a várva várt Sword Art Online című (jellegét tekintve) MMORPG játékot. A NervGear nevű sisakkal képesek a játékosok belépni a játékba, mely minden érzéket irányít az agyon keresztül. 

Rögtön a kiadása után elkapkodták az összes példányt, amit csak limitáltan adtak ki. Így 10.000 játékos kezdhette meg kalandjait az online világban. A Beta Testerek már tapasztaltabban kezdhettik a játékot, közéjük tartozik az anime főhőse, Kirito is.

Sword.Art.Online.full.1236599.jpg
Miután belép a játékba, megismerkedik egy Klein nevű játékossal, akinek segít a játékban eligazodni, megmutatja neki az alapokat. Azonban rögtön az első nap azzal kell szembesülniük, hogy a játékból nem lehet kilépni. Hamar fény derül ennek okára, amivel Akihiko Kayaba, a SAO és a NervGear megalkotója szembesíti a játékosokat: Ez nem hiba, ő csinálta ilyenre a játékot. Az egyetlen mód a szabadulásra és a valóságba való visszatérésre, mind a 100 szint teljesítése. Ha valakinek az életpontja lenullázódik, nem csak a karaktere, de ő maga is meghal a valóságban: A NervGear egyszerűen megsüti az agyát. Abban az esetben is ugyanez történik, ha valaki leveszi róluk a sisakot a valóságban...

sao-sword-art-online-31982400-1920-1200.jpg

A játék világa
Virtual reality MMORPG
Alapjaiban hasonló a többi ilyen típusú játék menetéhez, a lényeg a fejlődésen és a különböző megszerzett dolgokon múlik, illetve vvannak még életpontok (HP), de manapont (MP) nincs, tehát nincs mágia.
Ehelyett vannak kristályok, amelyekkel "instant effect"-et lehet elérni. Vannak még különféle lények, néhánnyal találkozni fogunk az animében. Találhatók még Sword Skillek, Extra Skillek és Unique Skillek. A játékban ugyanúgy megvan a duel, PK lehetőség, a városok általában biztonságosak. Fejlődni a dungeonökben, labirintusokban (ezeknek a végén van az adott szinten lévő boss) lehet. 

Címkék: anime
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása