Blog. Rólam. Nektek.

2013. szeptember 09. 17:53 - Lady_Marilyn

Sorozatgyilkosok hete

Kreált "démonok"

A legtöbb horrorfilmben furcsa teremtmények, mutánsok, szellemek és sorozatgyilkosok adják meg a műfaj lényeges elemét, azaz a rettegést. Most bemutatok két filmbeli sorozatgyilkost, akik igazán megfogták az embereket.

500full_1.jpgFűrész-Jigsaw
A hét epizóddal rendelkező széria híres a jó fordulatairól és a brutalitásról. Egy gyilkos, aki csapdákat készít áldozati részére és közel sem egyszerű feladatokat szán nekik. A rejtvény megfejtéséhez össze kell raknod a kirakóst, de ha út közben elvész egy darab, mindennek vége. Pontosabban: teljesítened kell a feladatokat, túl kell jutnod a veszélyes akadályokon és a saját elméd ellen kell küzdened, csak így élheted túl a nagy játékot.
Megéri-e megnézni mind a hét részt? Az első 3 rész elé mindenképp érdemes leülni, aztán mindenki döntse el maga, hogy érdekli-e a kissé elnyújtott folytatás.

hannibal-two.jpgHannibal
Kannibalizmus. Évezredek óta tabu téma ez, de némely nép a mai napig így él. A világ legrémesebb gonosztevőjéről már nem csak filmeket, hanem egy sorozatot is készítettek.
A sorozatról annyit, hogy epizódonként egy órás és Thomas Harris regényeit dolgozza fel. A két főhős, Will Graham, a fiatal tehetséges profilalkotó FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be. A Hannibál történet kezdetének kezdeténél járunk. Will Graham-nek ekkor még fogalma sincs róla, hogy idővel Lecter sorozatgyilkos, és az ő legádázabb ellenfele lesz...

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása