Blog. Rólam. Nektek.

2014. február 06. 19:26 - Lady_Marilyn

Cosplay verseny a PlayIten

Az áprilisi PlayIten is sor kerül a cosplay versenyre, melyre április elejéig lehet jelentkezni csak is kizárólag Cratmanship-GAMER kategóriában. A versenyzőknek ezúttal is arany élete lesz, hiszen a rendezvény staffjaként az ö feladatuk az esemény színesítése.

Így egy kis módosításon esett keresztül a PlayIt-es cosplay tervem, de szerintem teljesen érhető, hogy ezúttal csak ez a kategória indul. Elvégre a rendezványen főleg olyanok vesznek részt, akik a számítógépes vagy egyéb konzolokon játszható játékokat részesítik előnyben mondjuk a filmekkel vagy az animekkel szemben.
Tehát, most elárulom Nektek, hogy az áprilisi PlayIt-en Alice-ként találtok majd meg az Alice Madness Returns című játékból.

alice_madness_returns_by_albertorayman-d3jp764.jpgAlicet eme szép, klasszikus kék ruhájában fogom megvalósítani, és az biztos, hogy Vorpal Blade-m (azaz "késem") is lesz. :) A hobby horse-on még erősen gondolkozok, elvégre egy hatalmas és igen részletes fegyverről van szó és így szakdolgozat írás közepén nem tudom, hogy menyi időm lenne rá, de minden esetre fonfolhatom, hogy annak is nekiesek.

Node, míg ezen filozofálok lássunk egy trailert erről a nagyszerű, eléggé horrorisztikus és kissé elvont világban játszódó játékról:

Címkék: alice
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása