Blog. Rólam. Nektek.

2014. június 06. 15:15 - Lady_Marilyn

Kocka öröm

A GTOGG pályázatára írt PlayItes élménybeszámolómmal Diablo III Reaper of the Souls Collector Edition szerencsés tulajdonosa leszek a közeljövőben!
cat_585-d3rosce.jpg
A csomag tartalma:
A Diablo III: Reaper of Souls játék PC-/Mac-verziója - A Diablo III: Reaper of Souls játék teljes változata DVD-ROM adathordozón.
* Így készült: kulisszatitkok dupla Blu-ray vagy DVD lemezen - Bemutatkozik a Reaper of Souls kiegészítő megvalósításában közreműködő csapat. A dupla Blu-ray és DVD lemez számos interjút, kerekasztal-beszélgetést és alkotói kommentárt tartalmaz.
* Reaper of Souls zenei album - A Reaper of Souls zenéit tartalmazó CD lemeznek minden játékos zenegyűjteményében ott a helye.
* Reaper of Souls képes album - A Diablo III első kiegészítőjének készítése során alkotott megannyi rajz és koncepcióterv legjava. Ez a keményborítós album bemutatja a játék teljes művészeti tervezését a korai vázlatoktól a végleges 3D megjelenítésig.
* Malthael egérpad - Egy igazi rajongó asztaláról nem hiányozhat az egérpad, amelyről Malthael, a Halál Angyalának sötétségbe burkolózó arca néz vissza. 
* Játékon belüli tárgyak:
-- Diablo III: szellemkopó követő és esztétikai kiegészítők - A pokolkutya minden küzdelemben hű társad a Menedék (Sanctuary) harcmezőin, a három örökbecsű sisak és a Malthael-témájú fegyverek sora pedig egészen új arculattal színesíti a felszerelésedet. 
-- World of Warcraft: kincses goblin kiskedvenc - A kincses goblin portálokon keresztül jön-megy, és ha úgy adódik, csatlakozik hozzád, hogy együtt kutassatok a kincsek után Azeroth földjén. 
-- StarCraft II: kereszteslovag-portrék és Malthael-matricák - A Zakarum-rend vallásos buzgalmát a Koprulu-szektor legtávolabbi sarkába is elviheted a keresztes lovagokról mintázott portrékkal és a Malthael-matricákkal.



Címkék: diablo3
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása