Blog. Rólam. Nektek.

2017. november 15. 10:00 - Lady_Marilyn

Horrorisztikus filmajánló

AZ

Stephen King klasszikusait feldolgozva kerülnek be sorba a mozikba.a híres író műveinek adaptációi  Az AZ című filmben egy démoni bohóc tartja rettegésben egy kisváros békés lakosságát. Derryben feltűnően sok haláleset történik, és az eltűnt gyerekek száma is kimagasló arányú. Rajongók figyelmébe ajánlott tény, hogy amerikában jelenleg is sokan rettegnek bohócoktól, de maga a lény itt csupán egy metafora. Metafora minden félelemre, amely a gyermekek szívében megülhet.

A főszerepben egy elszánt csapat, hét gyermek, akik az iskolában mind veszteseknek számítanak, kiközösítettnek. Minden gyermeknek megvan a maga háttér története, így noha van bennük közös tényező, egyéniek tudnak maradni a maguk módján. Például mindegyikük mástól fél.A thriller és a horror között pengeélen táncoló filmnek, az eredeti mű miatt két részt terveznek, de az első rész így is teljes értékű, csupán pár megválaszolatlan kérdés maradhat azok fejében, akik még nem olvasták King művét.

IT Movie fényképe.

 

Fűrész 

A Fűrész folytatására hét esztendőt vártak a horrorrajongók. A készítők korábban minden Halloweenre virítottak egy új részt, ám ez egy ideig elmaradt. Azt, hogy megérte-e várni azt mindenki döntse el saját maga!
Folytatódik a jól ismert játék, új szereplőkkel, új élethelyzetekkel és az elvárt de mégsem kiszámítható csavarral, amely valamennyi Fűrész filmre is jellemző volt korábban. A sztori szerint John Kramer ismertebb nevén a Kirakós gyilkos már tíz éve elhunyt, mégis a játéka nyomán kerül elő pár holttest, melyeket a rendőrség sem tud hova tenni.  A történet egyik szála a nyomozók szemszögéből igyekszik bemutatni az eseményeket, míg a másik szál az éppen folyó játékot ismerteti.
A szinte már végtelenségbe nyúló történet ezúttal sem varr el minden szálat, ezzel tálalva a folytatás opcióját.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása