Blog. Rólam. Nektek.

2012. június 16. 10:22 - Lady_Marilyn

Fesztiválszezon

Hasznos tippek a fesztiválozóknak

A nyár sokak számára az őrületes fesztiválszezont jelenti: több napig sátorban élni, közben jókat bulizni a külföldi zenekarok vagy a magyar bandák koncertjein. Azonban ilyenkor is oda kell figyelni arra, hogy a por és a hőség ellen mit tehet az ember.

1. Igyál sok folyadékot!
Ne csak az esti koncertek alatt dobjatok be egy-két sört, hanem nap közben is figyeljetek oda, hogy elegendő folyadékot fogyasszatok. Lehetőleg minél több vizet, mert a nagy melegben könnyebben becsíp az ember és akkor ki fog este csápolni? :) Egyébként ha 2%-os gyümölcsös sört vagy alkoholmeneteset választasz, az sem tragédia.

2. Használj egyszerűen felvihető, de mégis tartós sminktermékeket
A lányoknak a fesztivál ideje alatt is fontos lehet a sminkelés. Próbáljatok olyan anyagokkal dolgozni, amik nem folynak le rólatok a nagy melegbe. Például alapozó helyett használjatok színezett hidratálókrémet és korrektort. Az alapot mindig púderrel kell rögzíteni, úgyhogy azt mindenképpen vigyél magaddal!  További fesztiválsminkes tippekért látogass el a life.hu-ra!

3. Ruhaválasztás
Ha az időjárás előrejelzés szerint a fesztivál ideje alatt 40 fokos kánikula lesz, akkor is vigyél magaddal esőkabátot és hosszú nadrágot is! Továbbá érdemes olyan cipőt vinni magaddal, amely biztosan nem ázik át. Kötelező elem a strandpapucs és a fürdőruha is, hiszen a kemping rész zuhanyzóit használod majd...

4. Írj listát!
Mielőtt elkezdenél össze-vissza mindent bepakolni a táskádba írj egy listát a legfontosabb dolgokról, amit magaddal szeretnél vinni és pakolás közben pipáld ki azt, amit már eltettél. Így biztosan nyomon tudod követni, hogy mit tettél már el. Akár azt is feljegyezheted, hogy melyik táskádba mit cipelsz majd, hiszen lehet, hogy nem lesz elég a család létező legnagyobb sporttáskája sem... :) 

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása