Blog. Rólam. Nektek.

2013. január 26. 11:50 - Lady_Marilyn

Játék ajánló

Tera online


A játékról
Ha nem idegen számodra a Word of Warcraft, a Perfect World vagy az egyéb online játszható MMORPG játékok, akkor a Tera online is tetszeni fog.

tera_screenshot_20091213_231748572.jpg

Csak egy sokadik MMORPG?
Amint azt sok gamer tapasztalja, néha sok online játszható szerepjáték kering a neten, de a Tera Online mégis egyedi valamiben.
A játék egyik alapvető jellemzője például, hogy egérkurzor. Így először meg kell jegyezni mi, merre hány méter, de alapvetően ez nem ront a játszhatóságon.
Ha már megismerkedett az ember a felülettel, akkor akár bele is vetheti magát a küldetések rengetegébe.

A szintezés során többféle küldetéssel is találkozhat a játékos
A főtörténeti szálat campaign questnek hív a játék, ezek a legértékesebb és legnagyobb jutalmakkal kecsegtető questek. Emellett vannak a normál küldetések. A questek teljesíthetősége alapján a következő típusokra oszlanak:

  • Solo – Ezeket a questeket könnyedén tudod egyedül is teljesíteni.
  • Vegyes – Ez azt jelöli, hogy az adott területen egyesen vannak solo és csoportos küldetések is. Megfelelő ügyességgel és odafigyeléssel persze akár egyedül is tudsz érvényesülni az adott küldetésekben.
  • Csapat – Eztekhez a küldetésekhez már nagy valószínűséggel csapatra lesz szükséged.


tera_fajok.jpg

Játszható fajok
Aman: Aman egy nemes és tisztességes nép, kik a béke és az önfeláldozás hírnökei. Nyers erejükkel és páncélos testükkel önmagukat illetve szövetségeseiket védelmezik.
Baraka: Nyugodt és békés nép, mely a tudást mindennél többre becsüli..
Castanic: Kitartóak és leleményesek, veleszületett képességeik segítségével vészelik át káoszt.
High Elf: Az elfek egy évezreddel ezelőtt voltak civilizációjuk csúcspontján. Az istenek háborúja alatt az Örökkévalóság Köve, melyből hatalmukat nyerték, megsemmisült. A túlélők eldobták ősi hagyományaikat, megtagadták isteneiket és felszámolták korábbi szövetségeiket. Miután átkeresztelték magukat High Elfekre nekiálltak újraépíteni egykoron tündöklő civilizációjukat, mentális és fizikai tűréshatáraikat feszegetve.
Human: Napjainkban úgy tartják az emberek állíthatják majd vissza Arborea korábbi dicsőségét.
Popori: Békességben és harmóniában élnek a természettel, az erdők védelmezői.
Elin: A tündéri Elinek talán aranyosnak és naivnak látszanak, de a valóságban bölcs lények. Ők a természet hívői, védelmezik a világ teremtményeit szívvel, lélekkel.

Játszható kasztok
Lancer: Hagyományos értelemben vett tank karakter.
Warrior: Villámgyors harcokra specializálódott harcos.
Slayer: Szívós, erős, hatékony. Ezekkel lehet leginkább leírni a Slayereket. Hatalmas méretű fegyvereinek köszönhetően elég lassú, de hatalmas sebzése kárpótolja emiatt.
Berserker: A Berserker támadásait a düh vezérli, de változatos harcmozdulatai, és hatalmas fegyverének köszönhetően rendkívül koncentrált ütést képes mérni az ellenfeleire.
Sorcerer: Különböző misztikus diszkek segítségével képessé váltak arra, hogy erőteljes varázslatokká alakítsák ezt az energiát, mely jelentős sebzést mér az ellenfelekre, és segíti a szövetségeseket.
Archer: Távolsági, pontosabban íjjász karakter.Gyors, pontos, és erős támadásokat tud leadni messziről. Akár egyszerre több ellenségre is.
Priest: A harcmezőn nem csak gyógyításra tudják használni Yurian erejét. A csatában elszántan küzdenek, mindazok ellenére, hogy a nehéz páncélt, és fegyvereket visszautasították.
Mystic: A Mystic kaszt a természet nyers erőit hívja elő társai megsegítéséhez, támogatásához és ellenfelei akadályozásához. A mágikus támadásokon, és a gyógyításon felül, a mystic-ek képesek elszívni az ellenfél erejét.

Címkék: tera online
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása