Blog. Rólam. Nektek.

2013. április 27. 11:48 - Lady_Marilyn

Ironman 3 kritika

iron-man-3-poster.jpgMit vár egy rajongó a zsúfolásig megtelt mozin kívül
Tegnap este néztük meg Gergőmmel a Vasember legújabb, harmadik epizódját kisebb tömeg kíséretében, ugyanis a helyi mozi zsúfolásig volt. Konkrétan az utcán állt a sor... (Aki gödöllői az tudja, hogy ez mit jelent!)
Ez persze várható volt, mégis egy Marvel klasszikusról van szó, plussz péntek este tényezőjétől sem érdemes eltekinteni.

Azonban a nézőkkel megtelt mozin kívül még valami egészen másra is számítottunk, a filmmel kapcsolatban... és igen, sajnos nem azt kaptuk, amire vártunk...

Nagyobb a füstje, mint a lángja?
A film hatalmas beharangozást kapott, epikus trailerrel spanolva fel a rajongókat. A Mandarinnal való harc megjelenik a képregényekben is, azonban aki azokat ismeri, nos... 

Nem szeretnék spoilerezni, de a hangvételből biztosan kiszűrtétek az elégedetlenséget és a csalódottságot, ami a sztorit illeti, azonban a film más tekintetben egészen élvezhető volt: látványilag jól volt kivitelezve, ami el is várható szempont egy mai modern filmtől, azonban számomra kevés volt az igazán jó 3D-s jelenet (pedig ezzel is bőven lehetett volna játszani), de lehet, hogy a technika még gyerekcipőben jár és csak az én elvárásaim voltak túl magasak. 

Címkék: ironman3
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása