Blog. Rólam. Nektek.

2013. június 19. 13:25 - Lady_Marilyn

Játék ajánló

Scarlet Blade

Ismertetés
A játék helyszíne egy eléggé apokaliptikus világ, melyben továbbra is háborúk dúlnak az élükön női harcosokkal.

Itt is lehet peted, hasonlóan a fantasy tematikájú gamekhez, csak itt ezek robotok, a hátasod pedig egy futurisztikus motor. Az Aeia Games MMORPG játéka, mely tele van akcióval, és a 18-as karika kategóriájában megálmodott mecha is adott.
Két különböző nagyobb faj közül választhatsz, azon belül pedig mind a két esetben ugyanazon képességekkel rendelkező karakterekre találsz. (Ismétlem, csak 18-as karika kategóriájába eső női karakterek vannak!)

Defender: Áttöri az ellenséges vonalakat mint egy forgószél, közelharci képességekkel egy igazi túlélő aki szövetségesei védelmére siet. Kardja olyan nagy, hogy gyakorlatilag pajzsnak is használható.
Medic: Az egyetlen varázshasználó gyógyító, ez a harci angyal vállalja a felelősséget és életét lehel az egész partyba. Azonban nem csak áldásokat oszt, amikor veszély fenyegeti ő is tud kemény lenni.
Punisher: A távolsági romboló, ő több ellenség egyszerre felrobbantására specializálódott. Halált és pusztulást hagyva maga után mindent elpusztít ami csak az útjába áll.

images_2.jpgSentinel: Gyors mint a villám a legtöbb ellenség nem fogja tudni mi találta el csak amikor már túl késő. Különösen azért, mert úgy tervezték, hogy megjelenése megtévesztően aranyos és egyáltalán nem fenyegető. Azonban ártatlan külseje mögött igazi vérszomj leselkedik.

Shadow Walker: Ez az alattomos gyilkos árnyékok mögül támad és a pusztító csapásokat mér ellenfeleire. Pszichikus erői segítségével láthatatlan azok számára akik nem rendelkeznek jelentős szellemi képességekkel. Ő a halál akit senki sem fog látni.
Whipper: Egyesek szerint azért kerültek kiválasztásra, hogy képviseljék az emberiség legnemesebb és legszégyenletesebb példányait. Mint egy ördögi domina egy sejtelmes másik világból, a Whipper (Ostoros) a legjobb példa erre. Ő nem csak puszta fantázia, erős közelharci harcos kiváló tömegirtó képességekkel ami felaprítja ellenségeit.

Kritika
Az alul öltözött női harcosokon kívül csak egy-két apró dolog zavaró. Hiába kapunk petet, lvl 10-nél, a kis robotot fejleszteni kell ahhoz, hogy egyáltalán rátámadjon a szörnyekre. Ezen kívül eleinte kissé zavarosnak tűnhet az irányítás, de hozzá lehet szokni.

Pozitívumok
Az auto travelling használatakor nem azt tapasztaltam, mint az eddigi MMORPG játékoknál. Ez a játék nem akar keresztül vinni megmászhatatlan magas hegyeken, sem végtelen tengereken, mégis a lehető legrövidebb úton visz a célomhoz, még ha az kissé kacskaringós is.
Ezen kívül remek, hogy nem kell a küldetésekért rohangálni fel-alá (ez sok időt elvesz az MMO-kban a játékosoktól, egy idő után bosszantó is), hanem a legtöbb esetben automatikusan kapod a küldetéseket.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása