Blog. Rólam. Nektek.

2013. november 22. 19:07 - Lady_Marilyn

Játék ajánló

Aion

Az Aion egy Koreai fejlesztőcég (NCSoft) által készített MMO játék. Az NCSoft folyamatosan frissíti a játékot és egyre újabb és újabb tartalommal tömi meg azt.

aion_4-0_wallpaper_spiritmaster.jpg

A játékban létrehozható karakter fejlesztésének sok módja van. Lehet a hagyományos küldetéses módszerrel szintezni soloban – bár ez inkább csak a szintezés első felében hatékony -. Sokkal inkább hatékony és élvezetes a társaságban elkövetett szintezés, már a kezdő zónák is tele vannak olyan kihívásokkal, amelyeket egyedül nem lehet végrehajtani. Szintén lehetőség van a questektől és az epikus szörnyektől távol maradva, a player vs. player küzdelmek segítségével fejlődni. 

on-line-games-aion-the-tower-of-eternity-2.jpg

Az első tíz szint a „öntudatra ébredésről szól”, melynek során a rendszer sok-sok segítséget ad az új játékosoknak a játékkal való ismerkedéshez. Az első tíz szint teljesítése megfelelő tapasztalattal (értsd láttál már MMO-t és nem fogsz kiakadni azon, hogy „oké, de mi a franc az a kveszt?”) kb. 2-3 óra masszív zúzást vesz igénybe.

aion_4-0_wallpaper_bard.jpg

Az Aion világában 8 játszható karrierből/osztályból választhatsz. Ezek lefedik a fantasy MMO-kban tipikusan megjelenő osztályokat. Fontos mindjárt az elején leszögezni, hogy bármennyire is tipizálhatónak tűnnek a classok, érdemes alaposabban átgondolni, hogy ki mivel akar játszani. Nem szabad abba a hibába esni, hogy valaki  megpróbálja az adott osztályt összehasonlítani egy másik MMO hasonló osztályával.

Címkék: aion
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása