Blog. Rólam. Nektek.

2014. május 09. 09:55 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Kill la kill

Egy közel sem hétköznapi gimnázium szabályrendszerének megismerése után berobban a történetbe egy cserediák, aki apja halálának rejtélyessége után kutat és úgy véli, az iskola diáktanácsának elnöke tud valamit az ügyről. Persze itt korántsem ér véget a bonyodalom, különleges erőt biztosító ruházatok és barátok segítségével a főhős eldönti, hogy az igazság bajnokaként lerántja a leplet a múlt homályáról.

kill_la_kill_014.jpg

Ezek a különleges ruhák egytől háromig terjedésű csillagot kapnak, erejüktől függően, de az iskola tanulóinak nagy része mégis csillag nélküli hallgató. A ruhákat a diáktanács elnöke választja ki a tanulók számára, sőt még erejük mivoltáról is maga dönt. Emellett a csillagoktól függ, hogy a város mely részében élhetnek az iskola tanulói és igen éles a váltás a szegénynegyed és a gazdagok világa között...

tumblr_mv3zlowg6o1qd15z6o1_1280.jpg
A különleges harci ruházatok elég merészek, nem sokat takarnak, ami ezt illeti, de erejük annál különlegesebb. Gyorsaságot, erőt adnak viselőjük számára, így azok mindent beleadva tudnak harcolni egymással szemben. Ebben a sztoriban százan vannak egy ellen, bár annak az egynek akad pár barátja, aki a helyzete ellenére mellé áll.

Ryuko_in_Suit.jpg
Ajánlom ezt az animet azoknak, akik kedvelik a harcokkal teli jeleneteket és nem bánják, ha kissé magamutogatóak a karakterek.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása