Blog. Rólam. Nektek.

2014. október 01. 18:09 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

tokyo_ghoul_fanart_107.jpgTokyo Ghoul

Az anime történetlileg egy olyan Japánban zajlik, ahol a hétköznapi emberek mellett úgynevezett ghoulok is élnek a különböző körzetekben. Ezek a lények nagy veszélyt jelentenek az emberekre, hiszen rajtuk kívül nincs igazi táplálékuk, az átlagos ételek ízét nem érzik, csak a kávéjét. Azonban mégsem áll meg a sztori az üldöző-üldözött tematikánál, hanem tovább megy egy szinttel. 
A drámaiság kulcsát az a szál adja, hogy egy fiú félig ghoullá válik, mikor egy ilyen lény szerveit kapja meg. Főhősünk élete száznyolcvan fokos fordulatot vesz, ö áll a szélen, a két faj között.

Megtudja, hogy nem csak vérengző ghoulok léteznek, hanem akadnak olyanok is, akik nem ölnek, hanem eleve halott emberekből nyernek életenergiát. Csatlakozik a "béke pártiakhoz" és egyre több ghoullal ismerkedik meg.

Sok köztük az ellenséges, a furcsa, a különc... A tanúság az, hogy ghoulok olyanok, akár az emberek. A személyiségük jegyében sokfélék lehetnek és vannak érzéseik.

A horrorisztikus, drámaian elvont anime jelenleg egy évaddal rendelkezik, de biztosan lesz folytatás. Főleg azoknak ajánlom akik szeretik a horrorisztikus vagy a pszichológiai animeket.

Címkék: anime
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása