Blog. Rólam. Nektek.

2015. szeptember 10. 14:28 - Lady_Marilyn

Animeajánló

598795.jpgOwari no Seraph

Az emberiséget egy szokatlan járvány támadja meg, mely furcsa mód a 13 évesnél fiatalabb gyerekekre nem fejti ki hatását. Miután a gyerekeket "kimenekítik" nem marad más választásuk, minthogy alkalmazkodjanak új környezetükhöz, a vámpírokhoz, akik persze nem ingyen és bérmentve szállásolják el őket. A vérükért cserébe élhetik tovább napjaikat. 

A vámpírok birodalmába csöppennek az árvák is, akik egy családot alkotva igyekeznek megszökni a karmaik közül. Akciójuk azonban kudarcba fullad és egyetlen egy túlélő marad, aki el tud futni és ismét kimehet a régi világba, vagy egészen pontosan abba, ami megmaradt belőle. A vírus miatt az emberiség a tizedére csökkent, de nem szűnt meg létezni.
Azonban az Apokalipszis Kürtölőinek köszönhetően furcsa szörnyek jelentek meg a Földön, melyek szintén veszélyt jelentenek az életben maradtakra. A Császári Démonsereg elit alakulatának egyik feladata, hogy a szörnyeket egyenlővé tegyék a föld színével, valamint a vámpírok uralmának véget vessenek. Ebbe a csapatba kerül be a történet főhőse, az az árva, aki ki tudott menekülni a vámpírok birodalmából. Célja és motivációja az, hogy bosszút állhasson a családjáért. 

seraph_of_the_end_007.jpg
Nagyon izgalmas, fordulatos, kissé  poszt-apokaliptikus hangulatú anime, egyelőre 12 résszel, de tervezett folytatással. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a vámpírok, démonok világát, és azoknak, akik szeretik az elvont, sötét hangulatú animeket.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása