Blog. Rólam. Nektek.

2016. március 23. 21:42 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

genggg.jpgKono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

A hikkimorik élete a videójátékok, animek és mangák körül forog. Nincs ez másként a fiatal főhősünk esetében sem, aki csupán akkor mozdul ki otthonról, ha nagyon szükséges. Kalandjai a való világban sokkal rövidebbek, mint a virtuálisban. Olyannyira, hogy életét egy elég ostoba közúti balesetben veszíti el. A túlvilágon találkozik Aqua istennővel, aki felajánlja neki, hogy kezdje életét a nulláról, egy másik világban.

Satou él a lehetőséggel, s amikor el kell döntenie, hogy milyen általa választott dolgot vagy képességet visz magával, akkor az istennőt rántja magával, aki ennek látszólag nem igazán örül.

 

Az új világ telis-tele van kalandokkal és kihívásokkal, valamint egy remek lehetőséggel is: amennyiben sikeresen legyőzik a démonkirályt, Satou új esélyt kaphat az életre. Így ö mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt a küldetést minél előbb teljesítse. Persze ez koránt sem olyan egyszerű, mint az általa ismert szerepjátékok világában.

gifting_this_wonderful_world_with_blessings_fanart_001.jpg

A shounen stílusú, vidám hangulatú kalandos animét azoknak ajánlom, akik kikapcsolódni és nevetni vágynak, illetve azoknak, akik kedvelik azokat az animeket, melyekben egy különleges fantasy világban kell boldogulnia a karaktereknek.  A 10 részt egy OVA és egy második évad egészíti majd ki.Grafikailag jól kivitelezett alkotásról van szó, érdemes megnézni.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása