Blog. Rólam. Nektek.

2016. május 12. 11:06 - Lady_Marilyn

Gamer válasz

Üzletté vált játékból filmadaptációt készíteni?

Befutott az Assasin's Creed előzetese!

Évek óta lehet tudni, hogy filmet forgatnak az Ubisoft egyik legnépszerűbb játékából, az Assain's Creedből. A főszerepben az a Michael Fassbender lesz látható, aki többek között Magneto fiatalkori énjének szerepét is magára öltötte már az X-Men filmekben. A december végére beharangozott dátummal olyan riválisai lehetnek a műnek, mint a Rogue One (Zsivány egyes), ami elég merész vállalkozásnak tűnhet azok után, hogy korábban épp a Star Wars: ébredő erő miatt tili-toliztak más filmek moziban történő bemutatásával.

Az előzetes alapján a következő sztorira lehet számítani: Callum Lynch egy különleges "börtönbe" kerül, ahol kiderül számára, hogy felmenőit egészen a XV. századi Spanyolországig vissza lehet vezetni. Őse múltjára vadászva felelevenül a történelem, de mellette párhuzamosan a jelenben történő cselekményekbe is betekintést nyerhetnek a nézők. Akcióban nem lesz hiány, de egy kissé Álomháború-szagot vélek felfedezni.

A Warcraft film

img4.jpg

Azonban még mielőtt választás elé kerülnénk, hogy melyik remek alkotást nézzük meg (előbb), vár a számítógépes játékok rajongóira a Warcraft film is. Egyre több játék alapján írnak forgatókönyvet, aminek csak örülni lehet, abban az esetben, ha a látványvilág mellett a sztorira és a színészgárdára is megfelelő erőt és pénzt ölnek. A Blizzardtól nagyon szívesen megnéznék egy Diablo filmet, ha annak a világa a DC filmeket idézve elég sötét és elvont lenne, de ezen felül is vannak olyan játékok amelyekből érdemes volna filmet készíteni.

Persze ez nem afféle, új keletű dolog, volt arra példa korábban is, hogy számítógépes játékból készítettek mozit, csupán nem mindig lett túl kecsegtető a végeredmény. Így például sokan fújnak a Resident Evil filmekre.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása