Blog. Rólam. Nektek.

2017. január 03. 09:01 - Lady_Marilyn

Évbúcsúztató

2016 anime csemegéje

netoge_no_yome_wa_onnanoko_ja_nai_to_omotta_tv_series-769558256-large.jpgA 2016-os év olyan animekkel nyitotta a téli szezont, mint az Ajin, a Musaigen no Phantom World vagy a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo.

Ezt követően, tavasszal olyan animeknek örülhettek a japán animációs történetek rajongói, mint a humoros hangvételű ecchi stílusban megalkotott  Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? vagy a jóval komorabb és sötétebb The lost village. Szintén tavasszal került bemutatásra a Super Lovers, mely szériának a shounen-ai irányzat kedvelői örülhettek.

A tavasszal érkezett animek közül a Re:Zero kiemelkedő, 4.5 pontos összértékelést kapott az eddig leadott közel 10.000 szavazat alapján az anime-planet oldalán. Ez a 25 epizódos történet a 2014-es lightnovel adaptációként valósult meg.re_zero_volume_9_2.jpg

Nyáron többek között a 91 Days, az Amanchu, a Berserk, a B-Project, a Dragonronpa 3, a D Gray Man - Hallow, az Orange és a Relife kerültek bemutatásra. Ősszel az Ajin, a Bongou Stray Dogs szériák kaptak folytatást. Ekkor robbant be a Watashi ga Motete Dousunda és a szintén nagy sikerű Yuri on ice is.Persze ez nem a teljes lista, csupán a nagyobb címeket igyekezetem kiragadni, de az így is látszik, hogy menyi remek adaptációval bővült az animek világa, annak kedvelői legnagyobb örömére.

Címkék: anime
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása