Blog. Rólam. Nektek.

2017. február 20. 10:07 - Lady_Marilyn

Anime ajánló

Masamune-kun no Revenge

masamune-kun-no-revenge-7805329.jpgA shounen stílusú humoros hangvételű anime főhőse Masamune Makabe, akit gyerekkorában többen is szekáltak pufi alkata miatt. Többek között Adagaki Aki, aki olyannyira megbántotta, hogy elhatározta: bosszút áll rajta! Terve, nem más, mint hogy új, megnyerőbb külsejével elcsábítsa a sokakkal rideg lányt, majd összetörje annak szívét.
Ez elsőre igen egyszerűen hangzik, ám a megvalósítás koránt sem olyan könnyű, mint azt Makabe remélte. A srác minden tudását bevetve igyekszik elérni a célját, s néhány kudarcot követően belátja, hogy egyedül kevés ehhez. Ekkor a gazdag lány cselédje, Koiwai Yoshino is közbelép, aki meglepő módon segít Makabenak.

A 12 részes anime az idei téli szezonban jelent meg, jelenleg az első hét epizódja érhető el. Könnyed, humoros anime, mely az iskolai hétköznapok világára építkezve adagolja a vicces szituációkat. Tulajdonképpen erre a szériára akár a romantikus animek paródiájaként is lehet tekinteni. Főleg azoknak ajánlom, akik humorra vágynak.

Címkék: anime animeajanlo
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása