Blog. Rólam. Nektek.

2014. június 07. 12:08 - Lady_Marilyn

Sorozat ajánló

Hannibal
NBC-Hannibal-About-Cast-1920x1080.jpgDr. Hannibal Lecter hidegvérű gyilkos, intelligens pszihopata, emellett képzett orvosdoktor és művészet értő. Mi minden még? Kannibál, pszichiáter, rideg és hihetetlenül befolyásoló jellem.

Még mindig a főszereplőt vesézem és egy szót sem ejtettem magáról a sorozatról. Végül is nem is olyan meglepő ez, főleg, hogy Mads Mikkelsen hihetetlen tehetséggel és beleéléssel játssza a karaktert. Eddig két évad ment le és készül a harmadik is. Minden epizód lebilincselő, izgalmas és fordulatos történet részét képezi és nem akarok spolerezni,de a lényeg ezúttal is a részletekben rejlik.

Preview034.JPG
Hannibál süt-főz, lakomákat rendez és kavarja a kavarni valót. Mi a helyzet a többi szereplővel? 
Van egy egyetemi tanárunk, aki fura gondolkodásmódjáról ismert. Képessége az, hogy túlságosan empatikus, azaz nagy a beleérző képessége. Látja azt, ami sokak számára fedve marad, bele tud mászni a gyilkosok és pszihopaták fejébe. Kivételes adottságaival nyomozások megoldásába kezd részt venni, de ekkor feltörnek a szívében nyugvó démonok, melyeket oly nehezen zárt el magában.
Aztán van egy nyomozónk, aki hangos, akaratos, tipikus főnök. Próbálja egyben tartani a fura kis teamet, amit összeverbúvált.
Adott egy agy turkász is, aki analizálni akar mindent és mindenkit. A csapat persze nem volna teljes a doktor úr nélkül, aki szintén pszichiáterként igyekszik segítő kezet nyújtani a nyomozások során. Vagy legalább is úgy tűnik...

Mielőtt vad spoilerezésbe fordulna az ajánló érdemes elgondolkodni azon a kérdésen, hogy Hannibal mellett ezek a figurák vajon saját akaratuk szerint cselekednek, vagy úgy táncolnak, ahogy a pszihopata fütyül?
Hannibal-Season-2-Teaser-Image.jpg
Ezt a sorozatot csak is kizárólag erősebb idegzetűeknek és horrorrajongóknak ajánlom. A sorozat tálalva! Jó étvágyat!

Címkék: ajanlo hannibal
komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása