Blog. Rólam. Nektek.

2010. december 01. 16:05 - Lady_Marilyn

A tetoválás nagy asszonyai

Kat Von D
Tetoválóművész és televíziós személyiség. Munkáit leginkább a Miami Ink című műsorból ismerhette meg a nézőközönség. A műsor során bemutathatta, hogy mennyire tehetséges arcképek varrásában. Kat szerelmi élete azonban teljesen más tészta, mint a tehetsége...
2003-ban Oliver Peck-hez ment feleségül, de négy évvel később elvált a szintén tetoválóművészként dolgozó férfitól. Egy ideig Nikki Sixx párja volt, de két év együttlét után szakítottak.
Kat-nak saját szépségápolási cikkei jelentek meg a Sephoránál, valamint ő a Musink fesztivál megteremtője. Két könyve jelent meg az egyik a  High Voltage Tattoo, a másik pedig a The Tattoo Chronicles. Kat azonban a mozivásznon is feltűnt a The Bleeding című amerikai fantasy filmben, melyben fontos szerepet játszik. 

 

Makani Terror
A német modell lány a hétköznapi életben piercingesként dolgozik egy német tetováló szalonban. Nem egy hétköznapi jelenség, de nem is szeretne az lenni. Makani saját bevallása szerint a tetoválásai és a fotói által mutathatja meg a belül lakó sokszínű egyéniséget. Ezért a fényképein keresztül sok arcát megismerhetjük.
Tiniként, mindössze 15 évesen
készíttette el az első tetoválását, egy Punx 4ever feliratot a jobb bokájára, majd egy évvel később jött a következő tetoválása. A kedvenc tetkója a leopárdminta  a jobb karján. Sokfelé modelkedett szerepel lemezborítókon és videóklippekben is.
Szerepelt a Tattoo magazin cimlapján is.

komment
Blog. Rólam. Nektek.
süti beállítások módosítása